ICT advies van Gflex

Kom jij werken als Senior Supportmedewerker bij Gflex in Nijkerk?

Vanwege de toenemende groei zijn wij op zoek naar een Senior Supportmedewerker. Jij vindt het een uitdaging om 80% van de incidenten op te lossen. Door deze uitdaging kun jij jezelf natuurlijk op allerlei punten goed ontwikkelen. Je komt werken bij een veelzijdige ICT-dienstverlener van hardware tot cloud-oplossingen, van het oplossen van klantproblemen tot het bouwen van nieuwe machines. Binnenkomende incidenten zijn enorm divers. Het is dan ook een leerervaring en een uitdaging om deze zo goed mogelijk op te lossen.

 

Als je bij Gflex aan de slag gaat, dan staat de klant centraal. Tijdens het afhandelen van de incidenten heb je intensief contact met zowel de klant als je collega’s. Als je eenmaal bent ingewerkt krijg je de kansen om ook op locatie te helpen met het installeren, testen en uitvoeren van service en onderhoud. Hierdoor leer je alle aspecten die aan bod komen. Ook heb je de mogelijkheid om je binnen de organisatie verder te ontwikkelen door middel van het volgen van cursussen en opleidingen.

Als medewerker van Gflex kom je in een team terecht van professionals. Hier staan hulpverlening en professionaliteit hoog in het vaandel. Kun jij jezelf hierin vinden? Solliciteer dan direct.

Functie-eisen;

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een ICT-opleiding);
 • Aantoonbare ervaring in de ICT-branche;
 • Probleemoplossend, klantvriendelijk ingesteld;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Goed Nederlands taalgebruik in woord en in geschrift;
 • In het bezit van Rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden

 • Uitgebreide (interne) training- en begeleiding;
 • Marktconform salaris;
 • Dynamische en moderne werkomgeving voorzien van alle denkbare faciliteiten;
 • Elke vrijdag wordt de lunch verzorgd;

Ben jij dé nieuwe vakidioot die ons team komt versterken? Laat dan hiernaast jouw CV met motivatie achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

  Verwijderen

  Verwijderen

  Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

  Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

  Ook interessant:

  ICT advies van Gflex
  Kom jij werken als Systeembeheerder bij Gflex in Nijkerk? Gflex groeit en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe support medewerker!  
  ICT advies van Gflex
  Gflex in de pers: TBM Magazine ICT-aanbieder werkt aan API-platform als ‘universele stekkerdoos’
  ICT terugblik bij Gflex
  Terugblikken op 2018 en vooruit kijken met de medewerkers van Gflex Het afgelopen jaar is er veel gebeurd, in dit artikel blikken we terug en kijken we vooruit.

  Tips, tricks & updates via de mail.

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief!