monitoring van uw systeem

Gflex kijkt naar de trends op het gebied van ICT en Telecom

Wij als Gflex kijken altijd vooruit, zeker als het aankomt op de trends en ontwikkelingen binnen de markt van ICT en Telecom. Waarom? We willen u als klant een oplossing kunnen bieden die niet alleen van deze tijd is, maar ook klaar is voor wat komen gaat. Op deze manier haalt u alles uit de oplossingen die wij u bieden. Of het nou gaat om hardware, Office 365 Business en Microsoft 365, VoIP of Internet, Gflex is uw trendwatcher op het gebied van ICT en Telecom. Dit zijn de vier trends die Gflex de afgelopen tijd heeft gevolgd.

Glasvezel trends

Vorig jaar zijn we druk bezig geweest met het initiatief Glasvezel Buitenaf, wat nogmaals aantoonde hoe groot de vraag is naar stabiel en snel internet. Ook steeds meer bedrijven maken de overstap naar glasvezel. Ondanks dat de glasvezelverbindingen al enkele jaren volop beschikbaar zijn, heeft nog niet iedereen de overstap gemaakt. Het kostenplaatje is daarin toch wel vaak grootste spelbreker. Zeker met toepassingen binnen de oplossingen van Office 365 Business als Skype en Teams, VoIP en Internet of Things, waar videocommunicatie een trend aan het worden is, kan glasvezel een grote rol gaan spelen. Gflex heeft meerdere oplossingen, bijvoorbeeld voor verzamelgebouwen, waardoor deze kosten aanzienlijk gedrukt kunnen worden.

Private Cloud trends

Anyplace, Anywhere, Anytime. Klinkt best bekend toch!? Dat zijn de drie speerpunten van de Private Cloud van Gflex. Steeds meer bedrijven kiezen voor de Private Cloud. Geen dure servers meer op locatie, maar uw werkplek volledig in de Cloud. Overal waar u maar over internet beschikt logt u eenvoudig in op uw online werkplek en beschikt u direct over uw applicaties, bestanden en e-mail. Door middel van een tweevoudige authenticatie zorgen we voor een extra beveiligingsniveau. Dankzij het private datacenter van Gflex weet u waar uw bestanden staan en bepaald u zelf wat er met uw bestanden gebeurd, zonder dat deze ‘ergens’ in Europa worden opgeslagen. Dankzij de ISO 27001 en NEN 7510 certificering van Gflex kunt u rekenen op de hoogst mogelijk gradatie van veiligheid. Bij Gflex is veilig ook echt veilig.

Office 365 Business & Microsoft 365 trends

We maken er allemaal gebruik van; Word, Excel en Outlook. We zijn er door de jaren heen afhankelijk geworden van deze programma’s. Brief typen? Word. Financieel overzicht? Excel. Email? Outlook. Ziet u? U gaf vast dezelfde antwoorden als wij. Microsoft springt daar slim op in met nieuwe en intelligente oplossingen. Al deze oplossingen zijn gebundeld in Office 365 Business en Microsoft 365. Met deze toepassingen heeft u al uw bestanden, applicaties en contactpersonen altijd bij de hand, op al uw apparaten. Het beheer is eenvoudig te regelen via Microsoft 365 en door dat alles in de Cloud staat heeft u altijd de laatste updates, zodat u altijd up-to-date bent.

Voice over IP trends

Dit is het jaar dat er een einde komt aan ISDN, welke plaats maakt voor VoIP. Gflex heeft lang onderzoek gedaan naar een platform wat past bij deze tijd. Hierbij vonden we het belangrijk dat er ook een mogelijkheid moest zijn om de telefooncentrale nog op locatie te plaatsen. Dankzij dit innovatieve platform kunnen wij u de keuzen bieden uit Cloud of op locatie. Allebei met dezelfde functionaliteiten en mogelijkheden zoals; chat, presence, Outlook-integratie, video, mobiele app voor Android en iOS en vast-mobiel integratie. Per gebruiker kunt u functionaliteiten activeren of weglaten, of het nou gaat om 5 of 50 gebruikers. Steeds vaker liepen we tegen het probleem aan dat alle providers binnen het bedrijf over een moesten komen. Met de flexwerkers wordt dat steeds lastiger, ook hier heeft Gflex dé oplossing voor gevonden.

Bent u op zoek naar een ICT-partij die wél de trends volgt en met u meegroeit? Dan zetten wij graag onze gezamenlijke brainpower voor u in. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

Ook interessant:

cloudoplosingen van Gflex
Gflex | ICT advies: Agenda te vol? Ga efficiënter met uw tijd om dankzij Office 365 Business! Gflex slim in ICT heeft voor u vijf handige tips om efficiënter met uw tijd om te gaan.
Internet of things
Gflex onderzoekt: heeft Internet of Things de toekomst? Een markt die in 2021 goed moet zijn voor 520 miljard dollar. Maar is dat haalbaar?
Microsoft 365 ICT oplossing
Trendwatching: Microsoft 365, het nieuwe kindje van Microsoft Bestanden, applicaties en beheer, allemaal centraal geregeld dankzij Microsoft 365.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!