ICT oplossingen voor de uitvaart

Tijdwinst en efficiëntie op ICT-beheer voor uitvaartondernemers

Als uitvaartondernemer zijn er veel zaken die u moet regelen en bewaken. Met één doel: een mooie, persoonlijke uitvaart verzorgen. Dat is uw passie. In een vak waarin er maar één kans is om het goed te doen, mogen randzaken uw spaarzame tijd niet opslokken. Bijvoorbeeld gedoe over ICT.

Zoals u de nabestaanden alle zorg uit handen neemt bij een overlijden, zo neemt Gflex – slim in ICT – u als uitvaartondernemer alle zorg uit handen rondom ICT: van telefonie tot hardware, van systeembeheer tot werken in de cloud. We begrijpen wat u bezig houdt en wat u nodig heeft om uw werk met alle aandacht die daarvoor nodig is te doen. En tegelijkertijd gezond te groeien als bedrijf. Daar maken we ons hard voor. Hoe? Lees snel verder!

Ontmoet Gflex: onze vijf speerpunten

Maar eerst: wie is Gflex eigenlijk? Kort en krachtig: een team met bevlogen vakidioten die voor mkb-ondernemers slimme oplossingen bedenken voor advies, uitvoering, beheer en onderhoud van hun ICT. Dus ook voor ú, als uitvaartondernemer. Samen hebben we vijf speerpunten gedefinieerd, waar iedere Gflex-er vierkant achter staat. Daar mag u ons overigens altijd op aanspreken. Beloofd!

 1. Snelheid: tijd is immers schaars.
 2. Stabiliteit: oplossingen moeten altijd werken.
 3. Veiligheid: uw gegevens zijn ons kostbaar.
 4. Nederlands: begrijpelijke taal voorkomt misverstanden.
 5. Service: vragen lossen we op; snel en goed.

Wat klanten van u als uitvaartondernemer verwachten

Nu we steeds digitaler worden, veranderen de wensen en eisen van klanten. Dat is zo voor alle klanten, ook de uwe. ICT speelt daarbij een belangrijke rol. Uit gesprekken met uitvaartverzorgers hebben we de belangrijkste verwachtingen op een rij gezet van klanten en ondernemers zelf:

 • Altijd bereikbaar zijn.
 • Veilig omgaan met gevoelige (persoons-)gegevens.
 • Altijd de juiste documenten beschikbaar hebben.
 • Snel kunnen schakelen tussen de diverse systemen.
 • Eenvoudig doorschakelen naar collega’s of externen.

Checkvraag: kunt u ze allemaal afvinken?

ICT-oplossingen die u verder helpen

Maar hoe kom ik dan verder? Hoe krijg ik een betrouwbare ICT-omgeving die niet tegen, maar juist vóór mij gaat werken? Eenvoudig, door een aantal ICT-zaken – de basis – op orde te brengen die voor u moeten werken. Altijd en overal, week in, week uit, overdag én ‘s nachts. Dat doet Gflex voor u. Samen met u richten we die basis in één keer goed in, precies zoals u het wilt gebruiken. Daarna houden wij alles voor u op orde. Ontzorgd van A tot Z. Kijk, dan komt u verder.  Dit is de basis die altijd moet werken:

Checkvraag: werkt dit allemaal bij u naar volle 100% tevredenheid?

Geen ICT-bedrijf maar een partner met korte lijnen

Een uitvaartondernemer is niet gebaat bij een eenmalige oplossing. Dat begrijpen wij als geen ander. Wanneer u met ons een samenwerking aangaat, zien wij dat als een partnerschap. U moet altijd op ons kunnen bouwen; daar staan wij voor. Dat doen we bijvoorbeeld door:

 • 24 uur per dag / 7 dagen in de week support.
 • Uw eigen supportmedewerker met persoonlijke aandacht die uw bedrijf door en door kent.
 • Een volledig ingerichte back-up die 100% zeker werkt bij herstel.
 • Een jaar support standaard bijgeleverd.
 • Begrijpelijke contracten zonder kleine lettertjes.

ICT-oplossingen 2.0 voor de uitvaartzorg

We beginnen bij het begin: zorgen dat de basis van uw ICT-omgeving gezond is. Maar als die kwaliteit er eenmaal is, kunnen we nog slimmere dingen gaan doen. ICT 2.0 waarmee u het uitvaartwerk nog gemakkelijker en efficiënter maakt. Denk hierbij aan:

 • E-herkenning voor aangiften
 • Compleet websitebeheer
 • Online condoleance module
 • En nog veel meer..

Checkvraag: denkt u dat uw werk efficiënter kan?

 

De eerste stap: kennismaken?

In de uitvaartzorg draait alles om kwaliteit, betrouwbaarheid, vertrouwen en persoonlijke aandacht. Elk detail telt. Voor ons geldt dat ook bij ICT. Vanuit die insteek maken we graag kennis met u, om u en de uitdagingen bij uw bedrijf te leren kennen en samen aan de slag te gaan. Neem snel  contact met ons op!

 

 

 

Dennis, ICT adviseur bij Gflex slim in ICT

Bent u overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact op met Dennis de Koning via 088 781 00 00 of [email protected]. Dan kijken we samen hoe we met uw uitvaaronderneming mooie stappen kunnen maken. Tot snel!

Ook interessant:

ICT advies van Gflex
8 ICT redenen om je computer te updaten naar Windows 10! Maakt u nog gebruik van Windows 7 of Windows 8.1 op uw computer? Wij geven u 8 redenen om te updaten naar Windows 10!
beveiliging tegen o.a. ransomware en of hackers door Gflex
Kaspersky beveiliging wordt BitDefender security suite Het kan altijd beter, sneller en veiliger, u verdient namelijk de beste bescherming tegen virussen.
Samenwerken met Office 365
Vijf tips om efficiënter te werken achter uw PC Slimmer werken is een kwestie van doen.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!