Terugblikken en vooruit kijken in de ICT met Gerwin Eersen

Terugblikken en vooruit kijken met Gerwin Eersen

ICT ondernemer Gerwin Eersen blikt vooruit op het afgelopen computer jaarUiteraard stond dit jaar in het teken van de verhuizing. Ik weet nog goed toen we een kantoor hadden van nog geen 20 vierkante meter in de schuur van mijn ouders, waar we met drie man in de weer waren. Nu, meer dan 10 jaar verder, hebben we een kantoorpand waar we in kunnen blijven groeien en waar iedereen echt de ruimte heeft. Het was een grote uitdaging om niet alleen onszelf, maar ook alle techniek te verhuizen, maar het is dankzij een goede voorbereiding goed verlopen!

Nog beter communiceren

Bij de verhuizing hoorde natuurlijk ook de huisstijl. Het is een nieuwe weg die we in zijn geslagen waar professionaliteit de rode draad in is. Vanaf het begin van dit jaar hebben we ook de communicatie verhoogd en verbeterd naar u als klant toe. Dit vind ik zelf erg fijn. Zeker omdat we u hiermee nog beter op de hoogte houden van waar wij, voor u, mee bezig zijn. Voor én achter de schermen.

Uw data in veilige handen

Misschien heeft u mij of een van onze medewerkers er wel over horen praten; de ISO 27001 en NEN 7510 normering, dat is iets waar we als ICT-bedrijf echt trots op mogen zijn! Het hele proces rondom onze bedrijfsvoering en omgang met data gaat op een veilige manier, waardoor uw data in veilige handen bij ons is. Hier ben ik persoonlijk al vanaf dat ik met Gflex ben begonnen serieus mee bezig. Ook hiermee proberen we weer een paar stappen voor te lopen, zodat wij en u niet stil staan.

Ook tijd voor gezelligheid

Naast dat we elke dag serieus bezig zijn met uw en ons werk, is er ook tijd voor gezelligheid. Ik kijk elkaar jaar weer uit naar ons personeelsuitje. We gaan dan een hele dag met het team op pad, een dag vol gezelligheid, teamwork en uitdaging. Dit jaar begonnen we de dag in gevangenis de Koepel in Breda. Hier deden we mee aan een levensgrote Escape Room. Verdeeld over verschillende groepen mochten we een poging doen om uit de gevangenis te ontsnappen. Daarna kregen we een workshop zwaardvechten met zwaarden uit de Romeinse tijd. Van plezier maken krijg je uiteraard honger, het eten was tot in de puntjes geregeld. We hebben de dag afgesloten met nog een Escape Room in Bunschoten; The Dome. Veel van ons zal dit bijblijven, want wat was dat gaaf zeg! Een futuristisch begin met allerlei hightech snufjes, wat langzaam overging naar een desillusie die ons verbaasd achterliet. Al met al wederom een geslaagde dag!

Vooruit kijken

Volgend jaar kijk ik erg uit naar de lancering van onze nieuwe ERP-pakket. In dit pakket staan alle klantgegevens, producten en facturen. Wat gaat dat gaaf worden! We zullen hiermee nog beter kunnen inspelen op u als klant en processen nog beter kunnen stroomlijnen. Wij kunnen u hiermee beter en sneller helpen en ondanks dat u mij misschien minder spreekt, blijf ik meer inzicht houden in belangrijke situaties. Hier zult u als klant alleen maar van gaan profiteren. Met dit pakket kunnen we ook de communicatie naar u als klant nog beter afstemmen. Volledig gericht op pro-activiteit, wat u als klant van ons kunt en mag verwachten. Ook zullen we in 2019 ons eigen Automation-platform verbeteren door een nieuwe versie te lanceren. Binnen dit platform kunnen we nog slimmer omgaan met uitdagingen die wij bij u tegenkomen. Ook kunnen wij “standaard” problemen door u zelf laten oplossen, zonder dat er technische kennis bij komt kijken.

De vrijheid om te leren

Waar ik ook erg naar uitkijk is dat de medewerkers de ruimte krijgen om hun kennis verder te verhogen. Bijvoorbeeld op Office 365. Maar wat ik echt gaaf vind is dat één van de jongens trainingen gaat volgen als Ethical Hacker. Het doel is hiermee dat we uw en onze veiligheid naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Ik vind het een mooi gegeven dat wij onze medewerkers de vrijheid kunnen geven om nog meer te leren. Dit uiteraard met één doel en dat is dat we onze ICT-oplossingen voor u nog sneller, veiliger en makkelijker kunnen maken.

Dit was mijn jaar in vogelvlucht en waar ik naar uit kijk in 2019. De medewerkers hebben zelf ook hun hoogtepunten opgeschreven. Ook kijken we met hun vooruit, waar willen zij groeien en wat staat er voor hun te wachten? U leest het hier.

Bent u verder geïnteresseerd of zijn er vragen naar aanleiding van dit artikel, dan kunt u mij altijd bereiken via de bekende wegen.

Met vriendelijke ICT-groet,

Gerwin Eersen

Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

Ook interessant:

ICT terugblik bij Gflex
Terugblikken op 2018 en vooruit kijken met de medewerkers van Gflex Het afgelopen jaar is er veel gebeurd, in dit artikel blikken we terug en kijken we vooruit.
ICT advies van Gflex
Laat hier uw kerstwens achter voor Gflex! Dan hangen wij uw kerstwens op in onze kerstboom op kantoor!
Overhandiging cheque voor VoIP installatie in Ermelo
Welzijn Ermelo wint Raad het Geluid van Gflex! Het geluid is geraden! Wat het was? Het doorknippen van een netwerkkabel.  

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!