Telefonische afwezigheid tijdens de kerstdagen bij Gflex in Nijkerk

Telefonische afwezigheidsmelding tijdens de feestdagen?

De pepernoten slingeren nog door het kantoor, de kerstliedjes zijn te horen op de radio, de plaatselijke oliebollenkraam is weer opgetuigd; het einde van het jaar is in zicht. Veel bedrijven zijn tijdens de feestdagen collectief gesloten. Als er dan toch iemand belt is het best handig dat u een afwezigheidsmelding kunt instellen óf een persoonlijke boodschap kunt inspreken. Moeten wij deze voor u instellen? Geef deze dan vóór 16 december door! Ook geven wij u een aantal tips om een feestje te maken van uw afwezigheidsmelding. Deze leest u hieronder.

Wie heb ik aan de lijn? Hallo, hallo?

Vaak is een voicemail slecht hoorbaar of is het niet duidelijk dat het een voicemail is. Het is ook u vast wel eens gebeurd dat u begon te praten terwijl u naar een voicemail aan het luisteren was. Vermeld daarom goed de bedrijfsnaam én de periode dat u gesloten bent. Vergeet uiteraard niet om de luisteraar prettige feestdagen en een goed nieuwjaar te wensen.

Tip van Gflex: begin uw boodschap met een leuke kerstgroet of kerstwens. Dit geeft een positieve draai aan uw afwezigheidsmelding. 

Helemaal gesloten? Of toch niet..

Veel organisaties zijn voor storingen of calamiteiten gewoon bereikbaar voor hun klanten, maar dan enkel via een aangepast storingsnummer. Neem dit storingsnummer goed op in uw afwezigheidsmelding. Geef ook duidelijk aan waarvoor en voor wie dit nummer bedoeld is.

Tip van Gflex: let goed op de intonatie van uw bericht. Het kan best vervelend overkomen dat wanneer een klant u nodig heeft, u niet bereikbaar bent. Een vrolijk en opgewekt bericht neemt dit gevoel al vaak weg bij de klant. 

Kerstvoicemail met een ludiek randje

Doe eens gek. Neem een ludiek kerstvoicemail op. Wij geven u hier twee voorbeelden;

Kampioenschap Oliebollenbakken 

Goedemiddag, fijn dat u belt met Gflex. In verband met het Nederlands Kampioenschap Oliebollenbakken 2019 zijn wij gesloten van <DATUM> tot <DATUM>. Namens het hele team van Gflex wensen wij u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Te veel kerstkransjes en oliebollen…

Gflex wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Na alle kerstkransjes, oliebollen en glühwein zijn wij de komende tijd niet meer in staat om de telefoon aan te nemen. Vanaf 2 januari hopen wij u weer te woord te kunnen staan.

Heeft u zelf een leuk idee? Wij helpen u graag deze in te stellen! Neem hiervoor contact met ons op via 088 781 00 00 of mail uw aanpassingen naar [email protected].

Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

Ook interessant:

ICT advies van Gflex
Laat hier uw kerstwens achter voor Gflex! Dan hangen wij uw kerstwens op in onze kerstboom op kantoor!
gelukkig nieuwjaar
Gelukkig nieuwjaar! Haal ook volgend jaar de beste, slimste en snelste oplossing uit uw investeringen!
Terugblikken en vooruit kijken in de ICT met Gerwin Eersen
Terugblikken en vooruit kijken met Gerwin Eersen Er is afgelopen jaar veel gebeurd, wat waren de hoogte punten en waar kijken we naar uit?

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!