Kennismaken met de diensten van Gflex

Stageplaats MBO of HBO \ Werk een communicatieve marketingstrategie uit voor Gflex!

Hallo. Wij zijn Gflex. En het vinden van slimme ICT-oplossingen voor onze klanten is waar wij blij van worden. Met een uitgemeten formule van techniek, sales en marketing ondersteunen wij onze klanten in het dagelijks werk wat zij doen. We hebben ruimte voor een stageplaats, kom jij stage bij ons lopen?

Omschrijving

Je gaat communicatiestrategie uitschrijven die je gaat vertalen naar een marketingcampagne. Hiervoor krijg je middelen aangereikt van zowel, online- als offlinemedia. Daarnaast zijn er vier social media kanalen beschikbaar die zeer actief worden gebruikt.

Voor deze kanalen ga je content schrijven, die je als nieuwsberichten op de website plaatst. Op deze manier zorg je voor verkeer naar de website. Deze website houd je up to date en je zorgt ervoor dat lopende campagnes goed zichtbaar zijn en blijven op de website.

Ook signaleer je kansen om nieuwe leads te genereren en ben je dus ook commercieel actief binnen het bedrijf. Over dit alles rapporteer je wekelijks naar de sales en marketing manager. Na je stageperiode heb je zicht op een tijdelijke functie binnen het bedrijf om jezelf en je eigen plan daadwerkelijk verder door te ontwikkelen.

Functie eisen

 • Je bent vanaf januari / februari 2019 voor 20 weken beschikbaar.
 • Je woont in de regio Nijkerk / Harderwijk / Zwolle / Amersfoort.
 • Je volgt een relevante MBO of HBO-opleiding in de richting van Communicatie / Multi Media Design / Commerciële Economie.
 • Je hebt een goede dosis humor en gevoel voor woordgrappen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitmuntend, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je bent creatief in staat om zelf content te creëren, deze te redigeren en door te plaatsen op de website en social media.
 • Ervaring met Adobe Creative en/of WordPress is een pré

Upload jouw CV!

Upload hier jouw gegevens, CV en motivatie. Dit kun je doen tot 22 december. Wij zullen dan contact met je opnemen.

Mocht je jouw kwaliteiten nou niet terugvinden in dit lijstje, maar denk je wel dat deze vacature jou op het lijf geschreven is? Upload dan gewoon jouw CV en motivatie of neem contact op met Gerwin Eersen via 088 781 00 00 of mail [email protected].

  Verwijderen

  Verwijderen

  Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

  Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

  Ook interessant:

  ICT shoot Gerwins nieuwe assistent
  Even voorstellen aan Gerwins nieuwe assistent… Gerwin: “mijn nieuwe assistent is een… robot!” Weten hoe Gerwin meer gedaan krijgt?
  clean desk policy
  5 tips voor een Clean Desk Policy! Een Clean Desk Policy voorkomt dat wachtwoorden zo maar op straat liggen.
  Zakelijk glasvezel in Nijkerk en regio
  Zakelijk glasvezel. Bent u er al klaar voor? Optimaal verbinden met onze Cloud Vergroot de mogelijkheden met zakelijk glasvezel van Gflex.

  Tips, tricks & updates via de mail.

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief!