Salto spaces in de cloud

Salto ProAccess Space volledig beheerd in de Cloud: het kan.

Salto Systems, een prachtig innovatief systeem om efficiënt om te gaan met toegangstechniek. Het helpt vele bedrijven, organisaties, scholen en zorginstellingen bij een probleemloze, efficiënte en veilige toegang tot hun gebouwen.

U als dealer van SALTO draagt vanuit uw kennis en expertise bij aan dat succes. Met de Salto ProAccess Space beheersoftware heeft u de meest complexe gebouwen 24/7 onder controle. Dat is op zich al prachtig, maar wat als dat nog mooier kan?  Hoe? Door het toegangsplatform volledig in de Cloud te beheren en dus waardevolle tijd en geld te besparen. Interessant?

Ontdek de voordelen van de Salto ProAccess Space cloudoplossing

Een cloudoplossing voor Salto ProAccess Space onmogelijk? Niet bij de IT-helden van Gflex! Want wat is er mooier dan het beheer van Salto Space of Pro Access in de Cloud te hebben? U de lusten, wij de ‘lasten’. Dit stelt u als dealer uitstekend in staat om alle locaties en systemen centraal te benaderen én beheren. Dat scheelt een hoop tijd, geld en frustratie! Tijd die u veel beter kunt investeren in waar u echt goed in bent: klanten blij en tevreden maken.

Alle zorgen die u heeft rondom de complexe IT-omgeving nemen wij van u over. Wij zorgen voor het onderhoud en beheer; dat is namelijk onze passie, waarmee wíj klanten blij en tevreden maken. We staan  door dik en dun voor u klaar. 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Net zo toegankelijk als Salto zelf.😉

 

ProAccess Space: de voordelen op een rij

ProAccess Space is intuïtief en makkelijk te implementeren in elke omgeving, zonder extra instellingen. Dat weet u als geen ander, maar hoe gemakkelijk zou het zijn als het volledig in de Cloud draait? Met de Cloud-oplossing voor Salto ProAccess Space is dat nu binnen handbereik, ook voor meerdere locaties binnen één beheers platform

De voordelen:

  • Snelle, eenvoudige en veilige installatie – conform de strengste IT-normen (ISO27001/NEN75210).
  • Betrouwbare en beveiligde database-infrastructuur met SQL- of Windows-authenticatie.
  • SSL-protocollen om de veiligheid te waarborgen.
  • Licentie upgraden of updaten en functionaliteit verhogen tot het gewenste niveau.  Eenvoudig en op elk moment.
  • Geschikt voor alle installaties, ook die met de hoogste beveiligingseisen.
  • Continuïteit gewaarborgd door 24×7 monitoring
  • Altijd een reserve kopie van de gegevens

Dit allemaal en dan versterkt met de Cloudoplossing van Gflex. Veiligheid, schaalbaarheid en flexibiliteit. Een IT-omgeving die  altijd en overal draait, zonder dat u ernaar hoeft om te kijken. Tel daar onze extreme passie voor gedegen security nog maar eens bij op. Dan stapelt u toch voordeel op voordeel?

Gflex, slim in ICT. Slim in cloudoplossingen.

 

Gflex bestaat uit een club vakidioten die graag uit de startblokken komt. Gevestigd in Nijkerk, in het midden van het land, werken we elke dag met zo’n twintig IT’ers aan slimme oplossingen die ook écht werken. Zoals een oplossing om Salto ProAcces Space werkend in de Cloud te krijgen. En daar zijn we heel trots op.

Zeg je Gflex, dan zeg je ‘no-nonsense aanpak’ en ‘afspraak is afspraak’. Daar staan we voor. Snelheid, veiligheid en stabiliteit zijn drie andere speerpunten die we elke dag hoog houden . We onderscheiden ons door onze snelle service en een systemen in de Nederlandse taal op te leveren. Wat? Ja, u leest het goed. Onze oplossingen zijn pas slimme oplossingen, als u ze ook begrijpt. We praten niet in eentjes en nulletjes maar in klinkklare, heldere taal. Wel zo prettig, toch?

AFSPRAAK MAKEN

 

Dennis, ICT adviseur bij Gflex slim in ICT

Bent u overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact op met Dennis de Koning via 088 781 00 00 of [email protected]

Ook interessant:

ICT advies van Gflex
8 ICT redenen om je computer te updaten naar Windows 10! Maakt u nog gebruik van Windows 7 of Windows 8.1 op uw computer? Wij geven u 8 redenen om te updaten naar Windows 10!
beveiliging tegen o.a. ransomware en of hackers door Gflex
Kaspersky beveiliging wordt BitDefender security suite Het kan altijd beter, sneller en veiliger, u verdient namelijk de beste bescherming tegen virussen.
Samenwerken met Office 365
Vijf tips om efficiënter te werken achter uw PC Slimmer werken is een kwestie van doen.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!