Gflex wint Telecom Inspirience Awards 2017

Wauw! Gflex wint de prestigieuze Telecom Inspirience Award 2017! Met de oplossing voor 5 City Spa waren wij genomineerd in de categorie Best UC Project.

We vonden het best spannend en hadden nooit verwacht dat we zouden winnen van de grote jongens die ook genomineerd waren! Vanaf hier willen wij Fortezza Security Systems bedanken voor de samenwerking!

Wij waren door het vakblad Telecom Business Magazine uitgenodigd om de oplossing bij 5 City Spa in te zenden voor een Telecom Inspirience Award. Het 5 City Spa project was opgevallen door de unieke combinatie van techniek, mensen, klantvriendelijkheid en efficiency. Een scala aan technieken en innovaties is hiertoe in elkaar verweven tot één perfect werkend systeem.

5 City Spa is heeft zijn eerste concept Spa geopend in Utrecht. Het was hierbij de bedoeling om de klant maximale (digitale) klantvriendelijkheid te verlenen. En toch efficiënt te blijven bij het inzetten van personeel. Hiervoor is er een samenwerking gestart tussen de leverancier van het reserveringssoftware, het beveiligingsbedrijf Fortezza security systems en Gflex.

Wat doet het? Dat leggen wij graag aan u uit. Wij denken in ieder geval dat dit één van de veiligste oplossingen is binnen de Wellness branche.

Ook interessant:

5 tips voor een Clean Desk Policy! Persoonsgegevens staan op meer dingen dan u denkt, kijk maar eens op uw bureau.
Vijf tips om diefstal van uw laptop uit de auto te voorkomen Wel zo makkelijk: even de laptop in de auto laten liggen, maar helaas niet zo slim.
Een nieuwsbriefserie door Gerwin Eersen over Gflex Lees hier de nieuwsbriefserie die Gerwin verstuurd heeft naar al onze klanten en relaties.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!