MKB computersupport

Als MKB’er gebruik maken van computersupport

Als MKB’er is het handig om gebruik te maken van computersupport. Kundige experts zorgen voor een oplossing. Lees hier hoe!

Als ondernemer kan het voorkomen dat u problemen heeft met een systeem op uw computer. Zo kunt u last hebben van slecht internet, geen juiste afstemming tussen uw hard- en software hebben of de ICT beveiliging niet goed hebben ingesteld. Daarom is computersupport voor uw midden- en kleinbedrijf geen slecht idee.

Voor kundige experts die Gflex ICT uit Nijkerk tot zijn beschikking heeft, is ICT niet meer zo ingewikkeld. Op elk vraagstuk hebben zij een passend antwoord, wat resulteert in een oplossing. Voor MKB’er is het lastig om zich naast de werkzaamheden voor het bedrijf ook bezig te houden met problemen die ontstaan op computers.

MKB computersupport voor ondernemers

Ook als die tijd er wel is, is het niet makkelijk op te lossen aangezien de ICT complex in elkaar zit. Gelukkig is er daarom computersupport voor ondernemers, wat ook bij Gflex ICT uit Nijkerk mogelijk is. Wij bieden bij Gflex, ook voor MKB’ers, allerlei cloudoplossingen aan. Hier kunt u gebruik van maken bij verschillende soorten problemen.

Met de uitleg van Gflex, die op deze pagina wordt gegeven over internetproblemen, kunt u tot een oplossing komen. U heeft met de tips van onze medewerkers namelijk álles tot uw beschikking waarmee u een probleem kunt verhelpen. Het voordeel aan onze computersupport is dat er u er zelf niet zoveel tijd in hoeft te steken.

Waarom nog meer kiezen voor computersupport

Dat is namelijk precies ook het punt waar het vaak misgaat. Medewerkers zijn als ze dit zelf gaan doen minder productief en het duurt simpelweg langer voordat de ICT werkt. Nieuwe medewerkers zijn soms dagen niet productief omdat veel bedrijfssystemen nog niet op orde zijn (bron: computable).

Ondernemers denken het vaak zelf wel even te doen, maar in de praktijk blijkt dat dit tegenvalt. Uiteindelijk kost het dan veel meer tijd en geld dan dat een ICT-bedrijf het wel meteen en in korte tijd goed regelt.

ICT support zorgt ervoor dat de situatie direct is verbeterd. Op die manier kunnen ondernemers weer doen waar ze goed in zijn, zonder zich zorgen te maken over bijvoorbeeld het kwijtraken van bestanden.

Onze ICT oplossingen

Desondanks altijd nog bedrijven die diensten niet willen uitbesteden. Ook dat is een optie, maar met de hulp van Gflex ICT heeft u uw probleem natuurlijk veel sneller én efficiënter opgelost. Hoe sneller het opgelost, hoe beter, want uit dit onderzoek blijkt dat 82% van de Nederlanders zich ergert aan ICT-problemen op het werk. Zeker met meer thuiswerken en daardoor vaak extern toegang tot het bedrijfsnetwerk, levert dat vaak ergernis op over het netwerk, de software en de verbinding (zegt Tweakers).

De experts van Gflex ICT zijn gespecialiseerd in het oplossen van deze problemen binnen bedrijven. Op deze pagina kunt u al onze oplossingen vinden. Klik uw probleem aan en u krijgt meer informatie over het oplossen hiervan.

Contact met Gflex

Gflex ICT kan een probleem verhelpen, maar geeft vooral ook heel veel adviezen. Dat doen we samen met u, want door met elkaar in gesprek te gaan weten we dat we uiteindelijk tot de beste oplossing kunnen komen.

Wilt u graag eerst met ons in contact komen voor meer informatie over computersupport die u als MKB’er kunt krijgen? Neem dan hier contact met ons op. Ons team zal elke vraag proberen zo snel mogelijk te behandelen.

Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

Ook interessant:

ICT oplossingen voor de uitvaart
Tijdwinst en efficiëntie op ICT-beheer voor uitvaartondernemers ICT moet op elk moment én op elke plek voor u werken, niet tegen u.
Veilige kerstdagen! De hacker zit niet stil
Laat hier uw kerstwens achter voor Gflex! Dan hangen wij uw kerstwens op in onze kerstboom op kantoor!
ICT support medewerkers in Nijkerk
Licenties van slimme thuiswerksoftware kosteloos beschikbaar ivm corona Gflex stelt kosteloos licenties van slimme thuiswerk software beschikbaar.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!