Microsoft verwacht corrupte update in oktober.

Microsoft waarschuwt klanten er voor te zorgen dat er vóór de installatie van de komende grote Windows 10 Update volgende maand voldoende schijfruimte beschikbaar is. Ondanks dat dit probleem nu al bekend is, voert Microsoft de update toch door.

Te weinig geheugen

De aankomende update vergt minimaal 10 GB aan vrije schijfruimte. Is die niet beschikbaar en wordt de update toch gedaan, bestaat de kans dat de computer na de update niet meer op wil starten. Vooral voor mensen die bespaarden op de opslagcapaciteit door bijvoorbeeld een 32 GB variant te kiezen, wordt de update een ware uitdaging.

Maak ruimte vrij

Gebruikers die gebruik maken van Windows 10 Professional kunnen de update tegen laten houden. Gebruikers van Windows 10 raden wij aan om hun geheugen uit te breiden of om de computer alvast op te schonen en oude bestanden te verwijderen óf (tijdelijk) elders op te slaan.

Gflex neemt binnenkort contact op met diegene die een risico lopen met deze update. Heeft u toch nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Gflex via 088 781 00 00 of mail naar support@gflex.nl. U kunt ook het formulier hiernaast invullen, wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.


Ook interessant:

De 25 meest gebruikte wachtwoorden! Staat die van u er tussen? Tegenwoordig heeft u voor steeds meer zaken een wachtwoord nodig. Is uw wachtwoord veilig?
AVG-klaar in 1 maand? Hier de 4 belangrijkste AVG ICT-maatregelen. Nog niet AVG-bestendig? Met deze 9 belangrijkste AVG ICT-maatregelen bent u 25 mei klaar!
8 redenen om te updaten naar Windows 10! Maakt u nog gebruik van Windows 7 of Windows 8.1? Wij geven u 8 redenen om te updaten naar Windows 10!

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!