ICT advies van Gflex

Kom jij werken als Systeembeheerder bij Gflex in Nijkerk?

Vanwege de toenemende groei zijn wij op zoek naar een Systeembeheerder. Jij vindt het een uitdaging om de uiteenlopende incidenten kordaat op te lossen. Door deze uitdaging kun jij jezelf natuurlijk op allerlei punten goed ontwikkelen. Je komt werken bij een veelzijdige ICT-dienstverlener van hardware tot cloud-oplossingen. Jouw werkzaamheden bestaan  uit het oplossen van de complexe klantproblemen. Binnenkomende incidenten zijn enorm divers, het is dan ook een leerervaring en een uitdaging om deze zo goed mogelijk op te lossen.

Als je bij Gflex aan de slag gaat, dan staat de klant centraal. Tijdens het afhandelen van de incidenten heb je intensief contact met zowel de klant als je collega’s. Hier krijg je te maken met de complexe problemen. Als je eenmaal bent ingewerkt door een ervaren Senior Systeembeheerder krijg jij jouw eigen klanten toegewezen. Jij bent dan in staat om de complexe problemen op te lossen. Uiteraard wordt je in het begin één op één begeleid. Hierdoor leer je alle aspecten kennen die aan bod komen in ons dagelijks werk. Ook heb je de mogelijkheid om je binnen de organisatie verder te ontwikkelen door middel van het volgen van cursussen en opleidingen.

Als medewerker van Gflex kom je in een team terecht van professionals. Hier staan hulpverlening en professionaliteit hoog in het vaandel. Kun jij jezelf hierin vinden? Solliciteer dan direct.

Functie-eisen;

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een ICT-opleiding);
 • Aantoonbare ervaring in de ICT-branche;
 • Probleemoplossend, klantvriendelijk ingesteld;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Goed Nederlands taalgebruik in woord en in geschrift;
 • In het bezit van Rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden

 • Uitgebreide (interne) training- en begeleiding;
 • Marktconform salaris;
 • Dynamische en moderne werkomgeving voorzien van alle denkbare faciliteiten;
 • Elke vrijdag wordt de lunch verzorgd;

Ben jij dé nieuwe vakidioot die ons team komt versterken? Laat dan hiernaast jouw CV met motivatie achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

  Verwijderen

  Verwijderen

  Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

  Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

  Ook interessant:

  ICT advies van Gflex
  Kom jij werken als Senior Supportmedewerker bij Gflex in Nijkerk? Gflex groeit en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe support medewerker!  
  monitoring van uw systeem
  Gflex behaalt ISO 27001 en NEN 7510 certificering Veiligheid van de data van onze klanten staat vanaf dag één op de bovenste plaats.
  Gflex Team foto
  Gflex in de pers: Stad in Bedrijf Gerwin Eersen en Robert Kerssies van Gflex kijken net even anders bij het vinden van slimme ICT-oplossingen.

  Tips, tricks & updates via de mail.

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief!