ICT dienstverlener

Wat doet een ICT Dienstverlener?

Gflex is een ICT Dienstverlener, maar wat houdt dat eigenlijk precies in?

Wat doen wij als ICT dienstverlening?

Onder ICT Dienstverlening valt in principe eigenlijk alles wat te maken heeft met ICT. Dat maakt echter niet duidelijk hoe de experts van Gflex dagelijks te werk gaan. Bij Gflex –Slim in ICT– uit Nijkerk hebben wij een breed assortiment voor onze klanten in de aanbieding, waarbij u kunt denken aan ICT hard- en software, maar uiteraard ook aan installatie, systeembeheer en advisering.

Installeren software en hardware

Hard- en software producten worden door ons team geleverd, maar dan moet het belangrijkste nog komen. Het moet op een goede manier geïnstalleerd worden. Dat is precies wat Gflex doet. Ons kundige team zorgt er in eerste instantie voor dat alles veilig en op een goede manier geïnstalleerd wordt. Zodra dat is gebeurd, gaan wij over tot het volgende onderdeel.

Beheren ICT

Dan is het beheren aan de beurt. Dat is logischerwijs een zeer belangrijk onderdeel van ICT dienstverlening. Bij Gflex in Nijkerk werken wij met een eigen visie. Met deze filosofie zorgt ons team ervoor dat we alle stappen in de juiste volgorde én op de juiste manier doorlopen.

Systemen onderhouden

Als er bij klanten een probleem wordt geconstateerd kunnen ze ons bellen, waarna wij ervoor zorgen dat het probleem direct weer opgelost worden. Het team van Gflex zorgt ervoor dat alles up-to-date blijft. Wij kiezen er vaak voor om elk kwartaal de systemen van de klant te onderhouden. Onze medewerkers voorzien het systeem dan van de nieuwste versie van de software.

Monitoren en updaten

Daarnaast zorgen wij ervoor dat urgente updates zo snel mogelijk worden geïnstalleerd. Dagelijks bekijkt ons team of de back-ups op een goede manier zijn gemaakt. Is dat per abuis niet zo, passen wij dit direct aan. Onze aanwezigheid op de achtergrond is iets wat klanten niet direct merken. Op elk moment van de dag monitoren wij bijvoorbeeld of de systemen nog op de juiste manier werken.

ICT Dienstverlening 24/7 bereikbaar

Aangezien er op elk moment van de dag wat kan gebeuren met uw systeem, zijn wij van Gflex 24/7 bereikbaar voor u als klant. Verder valt pro-actief werken binnen onze uitgebreide filosofie. Dat houdt in dat we klanten continu advies geven op vlakken als ICT security, het vervangen van oude systemen en het verbeteren van de snelheid van de systemen.

Uitbesteden ICT

Al met al willen wij als ICT Dienstverlener een goede relatie creëren met onze klanten, waardoor ze zich op hun gemak voelen bij ons én geen zorgen hoeven te maken over de ICT omgeving. Door zaken uit te besteden aan Gflex, kunnen klanten – die bij ons voornamelijk actief zijn als MKB’ers, zich concentreren op hetgeen waar ze goed in zijn, zonder ze zich zorgen hoeven te maken over de ICT-omgeving.

Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

Ook interessant:

Nico (IMC uit Nijkerk) overname door Gerwin (Gflex slim in ICT)
Eén jaar na de overname. Nico over: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt.” En dat is nu precies het gevoel wat me bekroop toen ik rond liep in het nieuwe bedrijf.
uitbesteden ict gflex
Wat zijn de voor- en nadelen van het uitbesteden van ICT? Het beheren van ICT zit complex in elkaar. Hoe kan dat makkelijker?
Ransomware kost bedrijven veel meer dan alleen geld
Waarom ransomware bedrijven veel méér kost dan alleen maar geld. De schade van ransomware-aanvallen is groot, maar wat kost het nu écht?

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!