Henk Manager operations bij Gflex Slim in ICT

Henk zet graag een tandje bij.

Gflex heeft er een nieuwe vakidioot bij. En wat voor één: Henk Jansen, 45+ 😉, Puttenaar, getrouwd, drie kinderen (maar daarover later meer) en fervent sporter. Hardlopen is z’n standaardverzetje, maar dat combineert hij graag met fietsen en zwemmen, vaak tot een kwart, halve en zelfs hele triatlon. Henk zet dus graag een tandje bij, ook in zijn werk.

 

Op rolletjes

“Sinds vorig jaar ben ik met veel plezier begonnen in mijn nieuwe functie als Manager Operations bij Gflex. Een functie met flink veel uitdaging – dat past wel bij me – en alle mogelijkheden om daar een eigen invulling aan te geven. Waar Gerwin zich als directeur meer en meer gaat richten op advies, relatiemanagement en innovatie, is het mijn taak om te zorgen dat de rest van het bedrijf op rolletjes loopt”, vertelt Henk.

Bak aan ervaring

Gerwin ziet Henk als een grote aanwinst voor Gflex. “Wij zijn een groeiend bedrijf en dat betekent dat je ook moet bijschakelen in je bedrijfsvoering. Henk brengt een bak aan ervaring mee als business developer uit eerdere functies bij grotere bedrijven en kent het klappen van de zweep. Precies wat we in deze fase van ons bedrijf nodig hebben. En dan is het ook nog eens een aardige, no-nonsense vent die perfect past in ons team.”

100% inzet

Als Henk ergens voor gaat, doet hij dat met hart en ziel. “Mijn ambitie is om Gflex verder te laten groeien. Daar zet ik mijn ervaring, betrokkenheid en kennis 100% voor in. Natuurlijk op het gebied van ICT en techniek, maar ook buiten de lijntjes, bijvoorbeeld in sales en marketing, contact met klanten en als sparring partner voor Gerwin. Gflex voelt als een eigen bedrijf. Dat motiveert enorm en is ook hoe ik wil werken.”

Energie

Nog even terug naar de kinderen. Henk heeft er drie: een dochter en een zoon lekker dichtbij in hetzelfde dorp en nog een zoon, maar dan aan de andere kant van de wereld, in Australië. Zodra het weer kan, boekt Henk met zijn vrouw een trip naar ‘down-under’, want dat is ook een favoriete vrijetijdsbesteding: reizen. Maar voorlopig geeft Henk nog al zijn aandacht aan Gflex en aan het trainen voor de 45 kilometer (!)  Airborne Freedom Trail, die hij op 11 september in Arnhem gaat lopen. Volle kracht vooruit dus.

Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

Ook interessant:

gflex vacature support medewerker nijkerk
Kom jij bij Gflex in Nijkerk werken als Support Medewerker? Gflex groeit en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe support medewerker!  
clean desk policy
5 tips voor een Clean Desk Policy! Een Clean Desk Policy voorkomt dat wachtwoorden zo maar op straat liggen.
ICT support medewerkers in Nijkerk
Licenties van slimme thuiswerksoftware kosteloos beschikbaar ivm corona Gflex stelt kosteloos licenties van slimme thuiswerk software beschikbaar.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!