Hazeleger Kaas aan de Koningsbergerweg in Barneveld

VIDEO: Hazeleger Kaas kiest voor VoIP van Gflex!

Sinds begin van dit jaar maakt Hazeleger Kaas gebruik van de VoIP-oplossing van Gflex. Een innovatief systeem dat Hazeleger Kaas ondersteunt bij de werkzaamheden die zij dagelijks uitvoeren. Het was geen gemakkelijke oplossing, de moeilijkheid zat hem in het verbinden van vier verschillende toepassingen; vaste toestellen, DECT-toestellen, een app op de smartphone én software op de computer. En dat is gelukt!

Gebruikersgemak.

Waar anderen moeite hadden met het combineren van deze toepassingen, kon Gflex dit oplossen binnen één en dezelfde toepassing. Een uniek scenario dus! Zo is het gebruikersgemak voor Hazeleger Kaas groot, zonder dat zij met verschillende gebruikersinterfaces hoeven te werken. Zo kan iedereen overweg met het systeem, welke toepassing ze dan ook gebruiken. De oplossing van Gflex, die gebaseerd is op innovaphone, wordt gebruikt op drie verschillende locaties, die bij elkaar meer dan 5.000m² beslaan.

Trots!

Uiteraard is Gflex erg trots dat Hazeleger Kaas, naast een aantal grote aanbieders, heeft gekozen voor deze oplossing. De telefooncentrale staat bij Hazeleger Kaas op locatie, zodat ze bij uitval gewoon door kunnen blijven bellen. Nu enkele maanden later zijn alle medewerkers volledig gewend aan het systeem en ervaart iedereen de voordelen van de oplossing, zoals Herwin uitlegt in de video.

Telecom Inspirience Awards 2018.

Deze clientcase is ingezonden voor de Telecom Inspirience Awards 2018 als beste UC-project. Uiteraard hoopt Gflex, net als vorige jaar deze titel in de wacht te slepen! Bekijk daarom de video hiernaast en vergeet de video uiteraard niet te delen op social media!

Bekijk hier de video van Hazeleger Kaas:


  Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

  Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

  Ook interessant:

  Beter bereikbaar met VoIP van Gflex slim in ICT
  VIDEO: I&S Vastgoed flexibel bereikbaar dankzij VoIP van Gflex Vaste toestellen, DECT-toestellen, een app op de smartphone én software op de computer, allemaal binnen één systeem.
  Oude telefoon ivm einde ISDN tijdperk
  VoIP-specialist Caspar vertelt; vijf redenen om afscheid te nemen van ISDN Uitgebreidere mogelijkheden tegen lagere kosten.
  Smartphone als verlengstuk van uw VoIP centrale
  Uw smartphone als verlengstuk van uw telefooncentrale. Mobiel werken, maar bereikbaar zijn alsof u op kantoor zit.

  Tips, tricks & updates via de mail.

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief!