gflex wint telecom inspirience awards five city spa uit Utrecht

Gflex slim in ICT uit Nijkerk wint Telecom Inspirience Awards 2017

Gflex wint de prestigieuze Telecom Inspirience Award 2017! Wauw! Met de oplossing voor Five City Spa waren wij genomineerd in de categorie Best UC Project.

Samenwerking Fortezza Security Systems

We vonden het best spannend en hadden nooit verwacht dat we zouden winnen van de grote jongens die ook genomineerd waren! Vanaf hier willen wij Fortezza Security Systems bedanken voor de samenwerking!

Telecom Inspirience Awards

Wij waren door het vakblad Telecom Business Magazine uitgenodigd om de oplossing bij 5 City Spa in te zenden voor een Telecom Inspirience Award. Het Five City Spa project was opgevallen door de unieke combinatie van techniek, mensen, klantvriendelijkheid en efficiency. Een scala aan technieken en innovaties is hiertoe in elkaar verweven tot één perfect werkend systeem.

Efficiënt omgaan met personeel

Five City Spa is heeft zijn eerste concept Spa geopend in Utrecht. Het was hierbij de bedoeling om de klant maximale (digitale) klantvriendelijkheid te verlenen. En toch efficiënt te blijven bij het inzetten van personeel. Hiervoor is er een samenwerking gestart tussen de leverancier van het reserveringssoftware, het beveiligingsbedrijf Fortezza Security Systems en Gflex.

Wat doet het? Dat leggen wij graag aan u uit. Wij denken in ieder geval dat dit één van de veiligste oplossingen is binnen de Wellness branche.

Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

Ook interessant:

Windows update schijfruimte Microsoft
Windows kondigt nieuwe update aan; meer opslagruimte vereist Na corrupte update in oktober, reserveert Microsoft automatisch 7GB aan schijfruimte.
Voorkom diefstal van uw ICT apparatuur
Vijf tips om diefstal van uw laptop uit de auto te voorkomen Wel zo makkelijk: even de laptop in de auto laten liggen, maar helaas niet zo slim.
Ransomware kost bedrijven veel meer dan alleen geld
Waarom ransomware bedrijven veel méér kost dan alleen maar geld. De schade van ransomware-aanvallen is groot, maar wat kost het nu écht?

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!