Overhandiging cheque voor VoIP installatie in Ermelo

Welzijn Ermelo wint Raad het Geluid van Gflex!

Het geluid is geraden! Wat het geluid was? Het doorknippen van een netwerkkabel. Deze actie van Gflex heeft natuurlijk alles te maken met het beëindigen van ISDN in september 2019. Het doorknippen van dé netwerkkabel is precies wat KPN gaat doen. Daarom kwam Gflex met een leuke en ludieke actie om het overstappen naar bellen over het internet te promoten.

Antwoorden

Er kwam een breed scala aan antwoorden binnen, van magneet op een whiteboard klikken tot de hoorn van een oude telefoon neerleggen. Maar Bertus Bokhorst van Welzijn Ermelo gaf hét juiste antwoord. We waren zeer  verrast hoe secuur de beschrijving was. Daarom was er maar één overduidelijke winnaar, die vol verwondering de prijs in ontvangst mocht nemen.

Verrassing

Met een smoes hebben we een afspraak gemaakt met Corien Benard, Jules Dutrieux en Bertus Bokhorst. Gewapend met een grote cheque en een bos bloemen stond Gflex dinsdagmorgen in de kou op de stoep aan het Raadhuisplein in Ermelo. De winnaar was al weer vergeten dat hij had deelgenomen met de actie van Gflex, daarom kwam het als een grote verrassing. Na een korte introductie viel het kwartje; Welzijn Ermelo is dé winnaar van de innovaphone VoIP-installatie ter waarde van €2.500!

Welzijn Ermelo, wint VoIP Cloud centrale

Het juiste moment

Binnen Welzijn Ermelo was er wel eens gesproken over de vervanging van de huidige telefooncentrale, die nu nog gebruikt maakt van een ISDN-lijn. Maar er was nog geen besluit genomen om ook daadwerkelijk over te stappen op bellen over IP. Aangezien de ISDN-lijn per september 2019 verdwijnt, waren ze er bewust van dat het tijd was om na te denken over een nieuwe oplossing. Dat dit samenvalt met deze prijs, is natuurlijk een positieve bijkomstigheid.

Felicitaties

Van zijn collega’s krijgt Bertus de felicitaties; “die Bertus toch!”. Ook namens alle medewerkers van Gflex en de leverancier innovaphone willen wij Welzijn Ermelo nogmaals van harte feliciteren met het raden van het Geluid van Gflex! Wij hopen dat we binnenkort de installatie kunnen komen plaatsen en dat jullie er veel plezier van zullen beleven!

Bent u ook nog niet voorbereid op de overstap naar VoIP? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

Ook interessant:

Oude telefoon ivm einde ISDN tijdperk
VoIP-specialist Caspar vertelt; vijf redenen om afscheid te nemen van ISDN Uitgebreidere mogelijkheden tegen lagere kosten.
Smartphone als verlengstuk van uw VoIP centrale
Uw smartphone als verlengstuk van uw telefooncentrale. Mobiel werken, maar bereikbaar zijn alsof u op kantoor zit.
Hazeleger Kaas aan de Koningsbergerweg in Barneveld
VIDEO: Hazeleger Kaas kiest voor VoIP van Gflex! Vaste toestellen, DECT-toestellen, een app op de smartphone én software op de computer, allemaal binnen één systeem.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!