Nico Fiegen ICT adviseur bij Gflex

Eén jaar na de overname. Nico over: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt.”

Iedereen die mij een beetje beter kent weet dat ik een enorme fan ben van Johan Cruijff. Ik verslind werkelijk alles wat over hem wordt geschreven en moest vaak grinniken om de typische uitspraken van het orakel uit Betondorp. Toen ons bedrijf IMC 25 jaar bestond boden mijn collega’s mij een fraai schilderij aan waarop Cruijff in vele hoedanigheden voorkomt. Het kunstwerk draagt de titel “Je gaat het pas zien als je het doorhebt”.

Veel verder dan wij konden bedenken

En dat is nu precies het gevoel wat me bekroop toen ik, na de overname van IMC door Gflex, rond liep in het nieuwe bedrijf. Ook wij hebben geprobeerd op het gebied van ontwerp, installatie, implementatie en beheer van het ICT- landschap van onze klanten allerlei manieren en systemen te ontwikkelen om dat zo goed mogelijk voor elkaar te hebben maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Gflex daar al veel verder mee was dan wij ooit konden bedenken. Anders gezegd: Gflex heeft haar zaakjes uitstekend voor elkaar! Wij (want dat mag ik inmiddels zeggen) zijn in staat om de ICT- omgeving van onze klanten niet alleen 24/7 te monitoren om zodoende direct en adequaat in te kunnen grijpen op eventuele verstoringen maar tevens á la minute te kunnen adviseren hoe de klant dat in de toekomst makkelijk kan voorkomen. Het gaat namelijk al lang niet alleen meer om de bedrijfszekerheid van de computer op het bureau maar vandaag de dag zijn zaken als privacy en security minstens zo belangrijk. Gflex heeft haar systemen op orde en zorgt continu dat haar medewerkers (bij)geschoold worden om de gebruiker altijd up-to-date van dienst te zijn.

 

Nog steeds gelukkig met deze stap

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Gerwin Eersen en ik de overname- gesprekken afrondden en dat mijn bedrijf IMC Computer Products b.v. verder ging onder de vlag van Gflex. Het waren prettige gesprekken die er aan de overname vooraf gingen en daaruit leidde ik toen al af dat onze bedrijven prima bij elkaar zouden gaan passen. Er komt echt heel veel kijken bij de samensmelting van 2 bedrijven en we realiseren ons terdege dat er in een jaar tijd ongelooflijk veel werk is verzet. Terugkijkend kunnen we echter stellen dat directie en medewerkers van beide bedrijven samen hebben gezorgd voor een vrijwel vlekkeloze integratie. Gflex heeft heel duidelijk ingezet op het verwerven van commerciële slagkracht en IMC was hard toe aan een sterke upgrade van het dienstenpakket wat je de klant tegenwoordig moet kunnen bieden. Toen wij na een half jaartje verkering in het najaar van 2019 met elkaar trouwden waren we beiden dan ook echt gelukkig en ik mag zeggen dat dit geluk voortduurt. Zoals gezegd heb ik me vanaf dag 1 verbaasd over het niveau waarop Gflex ondersteuning biedt aan haar klanten. Gerwin heeft mij in hoog tempo geprobeerd duidelijk te maken wát er allemaal voor elkaar was maar vooral waar hij met het bedrijf naar toe wil. En dat ging ik pas zien toen ik het door had….

 

Als snel is me duidelijk geworden dat de slogan van Gflex geen verzinsel is.

Dat laatste klinkt wellicht wat vreemd voor iemand die vanaf 1987 rond loopt in ICT- land maar lat ik dan duidelijk zijn: dat was vooral aan de commerciële kant, de techniek is op z’n zachtst gezegd zeker niet mijn sterkste kant. Dat is dan ook misschien wel juist de reden dat de 2 bedrijven (na een gewenningsperiode) zo goed bij elkaar passen. Niet alleen een goed advies over wát men moet aanschaffen maar zeker ook inzicht in hoe het gaat functioneren en blijft functioneren! Als snel is me duidelijk geworden dat de slogan van Gflex geen verzinsel is. Dit bedrijf is namelijk écht Slim in ICT!

Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

Ook interessant:

beveiliging foto met camera
Kaspersky beveiliging wordt BitDefender security suite Het kan altijd beter, sneller en veiliger, u verdient namelijk de beste bescherming tegen virussen.
Windows 10, Microsofts laatste besturingssysteem
Bent u al overgestapt naar Windows 10? Windows 7 kan niet meer mee op gebied van veiligheid.
Food sector automatiseert om vraag consument
Food en non-food sector automatiseert om vraag consument bij te benen Dank zij ICT wordt de tijd tussen aankoop en consumptie steeds korter.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!