Wat gebeurd er in de toekomst met computers?

We blikken graag met u vooruit naar de toekomst! Wat is uw plan?

We lopen graag op de zaken vooruit. Net als andere ondernemers bent u al bezig met volgend jaar, welke investeringen gaat u doen? Welke processen kunnen er nog beter, slimmer en veiliger? Wij als vakidioten denken graag met u mee op het gebied van ICT en Telefonie.

Sprankelende verrassing

We blikken graag met u vooruit op uw plannen voor 2019. Welke doelen heeft u gesteld en wat wilt u verbeteren aan uw ICT-omgeving? We zitten graag bij u aan tafel als gesprekspartner als het aankomt op uw ICT-uitdagingen. Wij nemen dan een sprankelende verrassing voor u mee!

Blik op de toekomst.

We vertellen u graag hoe wij onze gezamenlijke brainpower voor u kunnen inzetten. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken!

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. Dennis de Koning maakt graag en afspraak met u. Hij is bereikbaar op 088 781 00 00 of mail [email protected] Dan werpen we samen een blik op de toekomst!


  Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

  Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

  Ook interessant:

  Nico (IMC uit Nijkerk) overname door Gerwin (Gflex slim in ICT)
  Eén jaar na de overname. Nico over: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt.” En dat is nu precies het gevoel wat me bekroop toen ik rond liep in het nieuwe bedrijf.
  AVG hulp voor bedrijven of ondernemers
  Gflex slim in ICT helpt. Binnen 1 maand AVG-bestendig. Wij helpen ondernemers om zorgeloos én op tijd AVG-klaar te zijn. Lees hier hoe!
  Nijkerkse ondernemers vinden elkaar, overname ICT partij IMC door Gflex
  Gflex groeit door na overname IMC Computer Products B.V. uit Nijkerk “Dit jaar kwamen we Gflex tegen, dat klikte goed.” Lees hier alles over de overname.

  Tips, tricks & updates via de mail.

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief!