Wat gebeurd er in de toekomst met computers?

We blikken graag met u vooruit naar de toekomst! Wat is uw plan?

We lopen graag op de zaken vooruit. Net als andere ondernemers bent u al bezig met volgend jaar, welke investeringen gaat u doen? Welke processen kunnen er nog beter, slimmer en veiliger? Wij als vakidioten denken graag met u mee op het gebied van ICT en Telefonie.

Sprankelende verrassing

We blikken graag met u vooruit op uw plannen voor 2019. Welke doelen heeft u gesteld en wat wilt u verbeteren aan uw ICT-omgeving? We zitten graag bij u aan tafel als gesprekspartner als het aankomt op uw ICT-uitdagingen. Wij nemen dan een sprankelende verrassing voor u mee!

Blik op de toekomst.

We vertellen u graag hoe wij onze gezamenlijke brainpower voor u kunnen inzetten. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken!

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. Dennis de Koning maakt graag en afspraak met u. Hij is bereikbaar op 088 781 00 00 of mail [email protected] Dan werpen we samen een blik op de toekomst!


  Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

  Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

  Ook interessant:

  Oude telefoon ivm einde ISDN tijdperk
  VoIP-specialist Caspar vertelt; vijf redenen om afscheid te nemen van ISDN Uitgebreidere mogelijkheden tegen lagere kosten.
  Voorkom diefstal van uw ICT apparatuur
  Vijf tips om diefstal van uw laptop uit de auto te voorkomen Wel zo makkelijk: even de laptop in de auto laten liggen, maar helaas niet zo slim.
  Efficient werken met Microsoft MyAnalytics
  Krijg inzicht in hoe efficiënt u werkt met Microsoft MyAnalytics Krijg inzicht in de tijd die u besteed aan afspraken en e-mail met Office 365

  Tips, tricks & updates via de mail.

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief!