Wat gebeurd er in de toekomst met computers?

We blikken graag met u vooruit naar de toekomst! Wat is uw plan?

We lopen graag op de zaken vooruit. Net als andere ondernemers bent u al bezig met volgend jaar, welke investeringen gaat u doen? Welke processen kunnen er nog beter, slimmer en veiliger? Wij als vakidioten denken graag met u mee op het gebied van ICT en Telefonie.

Sprankelende verrassing

We blikken graag met u vooruit op uw plannen voor 2019. Welke doelen heeft u gesteld en wat wilt u verbeteren aan uw ICT-omgeving? We zitten graag bij u aan tafel als gesprekspartner als het aankomt op uw ICT-uitdagingen. Wij nemen dan een sprankelende verrassing voor u mee!

Blik op de toekomst.

We vertellen u graag hoe wij onze gezamenlijke brainpower voor u kunnen inzetten. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken!

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. Dennis de Koning maakt graag en afspraak met u. Hij is bereikbaar op 088 781 00 00 of mail dennis@gflex.nl. Dan werpen we samen een blik op de toekomst!


  Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

  Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

  Ook interessant:

  ICT shoot Gerwins nieuwe assistent
  Even voorstellen aan Gerwins nieuwe assistent… Gerwin: “mijn nieuwe assistent is een… robot!” Weten hoe Gerwin meer gedaan krijgt?
  Trends op het gebied van ICT, netwerken en VoIP
  Gflex kijkt naar de trends op het gebied van ICT en Telecom Van trends naar oplossingen, die klaar zijn voor de toekomst, zodat u er alles uit kunt halen wat er in zit.
  Wifi problemen, ICT'er Nick helpt
  Wifi-specialist Nick vertelt hoe creëer je stabiel of snel wifi 5 mogelijke redenen waarom jouw Wifi traag kan zijn.

  Tips, tricks & updates via de mail.

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief!