monitoring van uw systeem

Bent u al overgestapt naar Windows 10?

Enige tijd geleden hebben we u er op geattendeerd dat er een einde  komt aan Windows 7. Nu is bekend dat Microsoft op 14 januari 2020 stopt met de ondersteuning. Veel van onze klanten hebben de overstap al gemaakt en zijn klaar voor de toekomst. Microsoft waarschuwt de gebruikers; Windows 7 kan niet meer mee op het gebied van veiligheid.

Wacht niet te lang met updaten!

Ook al wordt Windows 7 tot 15 januari 2020 ondersteund met veiligheidsupdates, wij adviseren onze klanten toch om nu echt te updaten naar Windows 10. De veiligheidslekken worden steeds groter, waardoor de veiligheid niet gegarandeerd kan worden. Het voordeel is dat Microsoft Windows 10 tot 2025 blijft ondersteunen met updates. Het is het daarom zeker waard om de overstap te maken naar Windows 10.

Kan de hardware nog wel mee?

Dat is een goede vraag. Uw huidige computer maakt gebruik van Windows 7, maar de hardware gaat ook al een tijdje mee, is traag geworden of heeft onderhoud nodig. Het kan zijn dat het voordeliger is om een nieuwe computer aan te schaffen. Zeker omdat een trage computer niet bevorderend werkt. Laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden en de kosten dit met zich meebrengt. We doen dan samen een inventarisatie van de huidige situatie.

Vul hiernaast het contactformulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug! U kunt ook zelf contact opnemen met Gerwin Eersen
via 088 781 00 26 of mail [email protected].


  Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

  Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

  Ook interessant:

  ICT advies van Gflex
  8 ICT redenen om je computer te updaten naar Windows 10! Maakt u nog gebruik van Windows 7 of Windows 8.1 op uw computer? Wij geven u 8 redenen om te updaten naar Windows 10!
  Glasvezel industrie of bedrijven terrein
  Hoe is het nu met: Glasvezel Buitenaf? In het voorjaar van 2019 hebben de gemeenten Amersfoort, Nijkerk en Putten eindelijk glasvezel.
  phishing nep e-mail mail fraude
  Gflex helpt phishing te voorkomen. Hoe herkent u een nep e-mail? Soms ziet u direct aan een mail of dit een nep e-mail is, maar soms ook niet. Hier een aantal handige tips om phishing te voorkomen.

  Tips, tricks & updates via de mail.

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief!