Bent u al overgestapt naar Windows 10?

Enige tijd geleden hebben we u er op geattendeerd dat er een einde  komt aan Windows 7. Veel van onze klanten hebben de overstap al gemaakt en zijn klaar voor de toekomst. Microsoft waarschuwt de gebruikers; Windows 7 kan niet meer mee op het gebied van veiligheid.

Wacht niet te lang met updaten!

Ook al wordt Windows 7 tot 2020 ondersteund met veiligheidsupdates, wij adviseren onze klanten toch om niet té lang te wachten met het updaten naar Windows 10. De veiligheidslekken worden steeds groter, waardoor de veiligheid niet gegarandeerd kan worden. Het voordeel is dat Microsoft Windows 10 tot 2025 blijft ondersteunen met updates. Het is het daarom zeker waard om de overstap te maken naar Windows 10.

Kan de hardware nog wel mee?

Dat is een goede vraag. Uw huidige computer maakt gebruik van Windows 7, maar de hardware gaat ook al een tijdje mee, is traag geworden of heeft onderhoud nodig. Het kan zijn dat het voordeliger is om een nieuwe computer aan te schaffen. Zeker omdat een trage computer niet bevorderend werkt. Laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden en de kosten dit met zich meebrengt. We doen dan samen een inventarisatie van de huidige situatie.

Vul hiernaast het contactformulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug! U kunt ook zelf contact opnemen met Robert Kerssies
via 088 781 00 26 of mail robert@gflex.nl.


Ook interessant:

Goedemiddag. U bent gehackt, zonder dat u het door had. Er werd net zolang op de deur geklopt tot deze vanzelf open ging.
5 tips voor een Clean Desk Policy! Persoonsgegevens staan op meer dingen dan u denkt, kijk maar eens op uw bureau.
Een nieuwsbriefserie door Gerwin Eersen over Gflex Lees hier de nieuwsbriefserie die Gerwin verstuurd heeft naar al onze klanten en relaties.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!