Nieuwe Website Gflex

De nieuwe website van Gflex staat online! Na een aantal maanden achter de schermen te hebben gewerkt aan deze vernieuwde site, zijn we live! Op deze site is nu nog meer informatie te vinden over de producten en diensten die wij bieden. Daarnaast hebben wij ook een nieuw onderdeel binnen de website waarop wij kennis & handleidingen delen!

Gflex biedt al sinds 2001 computers en service. Ook websites waren in die tijd al onderdeel van wat Gflex bood. Door de jaren heen is het gegroeid en zijn er meer diensten en specialisaties bijgekomen. In 2014 opende Gflex ook een nieuwe vestiging in Nijkerk.

Door de bomen het bos niet meer zien, dat was hoe de oude Gflex website omschreven kon worden. Deze vernieuwde website voor Gflex Putten en Gflex Nijkerk geeft sneller inzicht in de diensten die wij bieden, maar daarnaast ook meer informatie.

Gflex ondersteund zijn klanten op diverse manieren. Zo bieden wij onder andere hulp op afstand, reparatie, netwerkbeheer en monitoring. Daar voegen wij graag een onderdeel aan toe; kenniscentrum. Hierin staan handleidingen, handige tips en informatie die wij graag delen met onze klanten.

Michael
Op zoek naar een goede website? Ik help graag anderen met het opzetten van een website en zorg ervoor dat deze goed vindbaar is in Google.

Neem contact op

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *