VoIP

Notities maken in chats en teams

In Microsoft Teams kunt u binnen uw organisatie en buiten uw organisatie notulen maken met uw contact personen of uw Teams kanalen maken en bijhouden, en in samen werken. U kunt deze beide schrijven en typen afhankelijk van het soort PC, laptop of tablet die u gebruikt.

In Microsoft Teams gaan we links naar uw kanalen door op het Teams knop te drukken. We zorgen dat we de juiste kanaal bezoeken en die klikken wij dan aan.

algemene teams
Afbeelding 1

Van daar uit kunt u in de tabbladen balk boven in het scherm op bestanden drukken. Hier ziet u al reeds gedeelde bestanden, maar kunnen we ook ervoor kiezen om een nieuwe te maken door op nieuwe te drukken. Van daar uit kunnen wij Microsoft programma’s documenten aanmaken en met elkaar delen.

nieuw bestand
Afbeelding 2

In dit geval willen wij notulen maken dus kiezen wij voor OneNote.

We geven het een juiste naam en maken het bestand.

onenote notitieblok
Afbeelding 3

Momenteel hebben we nog een lege notitieblok. En door er op te klikken of enter te drukken kunnen we het een naam gaan geven en beginnen met invullen. In dit geval om dat het een vergadering is typen wij vergadering in als naam en drukken wij op Oke.

naam sectie opgeven
Afbeelding 4

Van daar uit kunt het een kop geven en kunt u eronder beginnen met typen of schrijven.

Tip: Een vergadering kunt u ook opnemen door rechts in de balk op de Microfoon te drukken.

dicteren gesprek
Afbeelding 5

Links kunt u op het pijltje drukken en dan klapt het navigatie menu uit waardoor u tussen notities kunt bladeren en pagina’s kunt toevoegen om alles netjes gestructureerd en geordend houden.

open navigation panel
Afbeelding 6

Zo kunt u beginnen met de basis van notuleren binnen uw organisatie tijdens vergaderingen, gesprekken, of tijdens het werken.

notule teams
Afbeelding 7

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!