WiFi

Heeft u problemen met WiFi? Kan uw laptop niet verbinden met uw draadloze internet? Of wilt u graag via het WiFi printen, maar krijgt u dit niet voor elkaar? Gflex helpt u graag! Wij hebben veel ervaring met WiFi installaties, weten waar problemen vaak ontstaan en hoe wij dit kunnen oplossen!

WiFi in uw hele bedrijf

Heeft u een groot bedrijf? Voor iedere situatie heeft Gflex een passende oplossing! Denk bijvoorbeeld aan roaming netwerken. Wij plaatsen voor u draadloze routers op tactische plaatsen en zorgen er voor dat u overal WiFi heeft. U hoeft niet iedere keer een nieuwe verbinding te maken! Wilt u graag internet in uw tuin? Mogelijk is een grote WiFi zender dan de oplossing. Neem contact op met Gflex! Wij adviseren u graag.

Gescheiden gastnetwerk

Heeft u een winkel, restaurant of hotel? En beschikt u ook over een apart WiFi netwerk voor uw klanten? Bij veel horeca gelegenheden zien wij dat gastnetwerken instabiel en slecht beveiligd zijn. Gflex heeft bij diverse bedrijven een gastnetwerk opgezet. Hierdoor hebben klanten een veilig netwerk die stabiel is en geen problemen vertoond.

Hoe werkt een WiFi verbinding?

Een draadloos router stuurt een signaal uit. Uw apparaat met WiFi ontvangt deze signalen en kan verbinding maken met dit apparaat. De router onthoudt de gegevens van het apparaat. De router zit aangesloten op internet. Als u naar een website gaat, weet de router dat u, bijvoorbeeld met uw smartphone, een internetpagina heeft opgevraagd. De router stuurt dit ook weer terug naar uw apparaat, in dit geval uw smartphone.

WiFi problemen komen steeds meer

Vroeger hadden nog weinig mensen een WiFi verbinding. Veel mensen zaten toen via een vaste lijn (bedrade computer) aangesloten op het internet. Mensen met een laptop hadden iets aan een WiFi verbinding. Tegenwoordig kan vrijwel ieder apparaat verbinding maken met WiFi. De printer, latop, tablet en smartphone. Doordat er steeds meer WiFi verbindingen zijn, zijn er meer signaleren. Deze signalen kunnen elkaar verstoren.

Gflex weet hoe een WiFi verbindingen werken en hoe om te gaan met deze signalen. Wij kunnen voor u onderzoeken waar de stoorzenders, zwakke signalen en trage snelheden binnen uw bedrijf zich bevinden. Daarnaast levert Gflex ook krachtige zenders met een groot bereik.

Graag te weten komen wat Gflex voor u kan betekenen op het gebied van WiFi?
Neem contact op met gflex! U kunt mij bereiken op 0341 – 491527 of door te mailen naar info@gflex.nl.

Neem contact op