Microsoft 365 logo's voor het MKB

Haal meer uit Office 365 Business met de apps van Microsoft

Ook toe aan een slimme oplossing? Neem contact op!

Wat is Office 365 Business?

Nog niet zo bekend met Office 365 Business? Dan hebben we een speciale pagina voor u gemaakt waar we u wegwijs maken in het Office 365 Business verhaal. U leest daar meer over de functionaliteiten, voordelen, prijzen en klanten die al wel Office 365 Business gebruiken.

Klik hier voor Office 365 Business
Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

Over Office 365 Business

Wat is Office 365 Business?

Office 365 Business is een maandelijkse dienst van Microsoft. Hiermee krijgt u toegang tot de bekende Office-programma’s en online diensten die de productiviteit van uw bedrijf verhogen. Omdat het een Cloud-dienst is bent u niet meer afhankelijk van lokale installaties. Hierdoor beschikt u op al uw aangemelde apparaten altijd over de laatste versie van o.a. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher en OneDrive. U kunt deze programma’s op tot wel 5 apparaten installeren. Daarnaast krijgt u 1TB Cloud-opslag in OneDrive waar u uw bestanden kunt opslaan. Deze zijn zowel online als offline op al uw apparaten te benaderen.

Voor wie is er Office 365 Business?

Office 365 Business is bedoeld voor iedereen die zakelijk gebruik wilt maken van de Office-diensten van Microsoft. Of het nou gaat om het midden- en kleinbedrijf of de groot zakelijke markt, voor ieder bedrijf zijn er toepassingen om efficiënter en slimmer te werken. U kiest de oplossingen die uw bedrijf nodig heeft. Zo krijgt u meer waar voor uw geld en geeft u elke medewerker individueel de hulpmiddelen die hij of zij nodig heeft. Of het nou gaat om alleen de Office-pakketten of een complete SharePoint-omgeving met een WorkFlow en PowerApps, Office 365 Business kan ook iets voor u betekenen.

Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

Microsoft Find Time

Microsoft Find Time

U herkent het vast wel. U probeert een vergadering in te plannen met een aantal collega’s of externe contacten. Er is een ellenlange mailwisseling voor nodig om een beschikbare datum en tijdstip te vinden. Dit is vanaf nu verleden tijd! Met de handige gratis add-in Microsoft Find Time voor Office 365 Business krijgt u toegang tot een zakelijke ‘datumprikker’. Hoe het werkt?

U selecteert de personen die u wilt uitnodigen en geeft vervolgens aan welk tijdsvak u nodigt heeft voor de afspraak. Bijvoorbeeld op een dinsdag voor de duur va 2,5 uur. Vervolgens zoekt Find Time het beste moment om een afspraak in te plannen. Vervolgens kunt u met één druk op de knop de afspraak voor al de geselecteerde medewerkers inplannen.

U kunt Find Time ook gebruiken als datumprikker voor zowel interne als externe contacten. U geeft dan meerdere opties aan waar men hun beschikbaarheid voor kunnen opgeven. De ontvangende partijen hebben hiervoor geen Office 365 Business nodig en dus toegankelijk voor iedereen.

Download Microsoft Find Time

Zij kozen ook voor Office 365 Business:

Fortezza security solutions logo
Andre de Lange Advies bureau Gflex Nijkerk
Roter wapening en beton logo
Office 365 laptops laptop hardware ict veiligheid
Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

Microsoft Planner

Microsoft Planner

Samenwerken wordt steeds belangrijker, maar dat betekent ook dat we afhankelijker worden van collega’s. Binnen Office 365 Business is er een handige én gratis oplossing beschikbaar die u en uw collega’s helpt taken te verdelen en op tijd af te krijgen. Met de Microsoft Planner kunt u individuele taken of op projectbasis toewijzen aan uzelf of anderen. Hier kunt ook bepaalde deadlines en herinneringen instellen, zodat taken op tijd af zijn en niet vergeten worden. In een handig dashboard vindt u een overzicht van hoeveel en welke taken er nog open staan.

Ook kunt u ‘buckets’ aanmaken voor veel voorkomende taken zoals klanten terugbellen en offertes maken. Zo heeft u alle taken gebundeld, zonder dat u een kris kras dingen opschrijft of een bureau heeft vol gele briefjes. Daarnaast heeft u via de handige app voor uw tablet en smartphone altijd uw takenlijst bij de hand.

Ga naar Microsoft Planner

Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

SharePoint

SharePoint

Veel IT-ers, ICT-managers en gebruikers hebben moeite om uit te leggen wat SharePoint nou precies inhoudt. En dat slaat eigenlijk wel de spijker op zijn kop. SharePoint is een krachtig platform voor documentmanagement, procesmanagement en voor online samenwerken. Alleen moet u wel even weten hoe u dit kunt inrichten. U kunt via handige templates en de Appbuilder alles realiseren wat uw bedrijf kan helpen om slimmer en efficiënter te werken.

Met SharePoint krijgt u weer grip op de documenten- en communicatiestromen binnen uw bedrijf. Vaak worden documenten nog per e-mail verstuurd waardoor er een spaghetti ontstaat aan documentenversies, wat leidt tot miscommunicatie en ineffectiviteit. Daarom wordt SharePoint vaak gebruikt als een soort Intranet 2.0 om documenten, agenda’s of gegevens te delen, aankondigen te doen

Ga naar SharePoint

Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams is ideaal geschikt voor… juist. Teams. Binnen Microsoft Teams kunt u verschillende kanalen opzetten. Bijvoorbeeld voor een project of een afdeling binnen uw bedrijf. Aan dit kanaal kunt u gebruikers toewijzen van zowel binnen als buiten uw organisatie. Op dit kanaal kunt u informatie delen en communiceren. Bijvoorbeeld over de voortgang van een project of inspiratie voor de marketingafdeling. Binnen Microsoft Teams worden alle communicatiestromen gebundeld. Hier moet u denken aan e-mail, chat en documenten. Zo heeft u alle communicatie, documenten en resultaten binnen één applicatie gebundeld. Wilt u iets terugzoeken? Dan staat alles geordend binnen op het kanaal.

U kunt Microsoft Teams geheel naar wens inrichten en rechten toewijzen. Microsoft Teams is online beschikbaar en als app voor uw smartphone of tablet.

Ga naar Microsoft Teams

Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

Klanten over Microsoft 365 Business

ICT shoot Gerwins nieuwe assistent

'Dankzij Microsoft 365 Business hebben we geen server op locatie meer nodig, dit bespaart een hoop onderhoud en geld'

Stefan de Haas | Fortezza Securtity Systems

Roelof, Senior ICT beheerder bij Gflex slim in ICT

'Het was wel even spannend toen de huidige server écht uit ging, maar gelukkig hadden we alles goed voorbereid'

Roelof Venema | Gflex

ICT spreekuur bij Gflex

Een keertje sparren?

Ziet u processen die slimmer of efficiënter kunnen, maar weet u niet hoe? Wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Maak een afspraak!
Roelof, Senior ICT beheerder bij Gflex slim in ICT

Vraag het de specialist

Roelof is onze Office 365-specialist en staat u graag te woord

ICT inventarisatie scan, weet waar u staat met uw ICT omgeving

Inventarisatiecan

Weet u niet waar u moet beginnen? Wij helpen u graag met een inventarisatiescan.

Bel mij terug

Office 365 voor Pro6 managers
PRO6 managers | Office 365 Business Hoe kunnen we onze medewerkers effectief en veilig ondersteunen met bijbehorende software? Office 365 helpt daarbij.
Computer fotoshoot bij BWA en Partners in Putten
BWA & Partners | Exchange Online Office 365 Business alleen voor grote bedrijven? Zeker niet! U leest het hier.
Ben van Bethanie, blij met de ICT voor hun bedrijf
Bethanië Ede | Security Manager Facilitaire Dienst, Ben van Gils; “Een paar jaar geleden zijn we gehackt, de schrik zat er goed in."
Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

Waarom Microsoft 365 Business van Gflex

Werken zonder problemen met uw computer

Zorgeloos

 • 24/7 bereikbaar
 • Support op afstand
 • Anders komen we gewoon langs
 • Recht is recht, krom is krom
 • Geen kleine lettertjes of contracten

ICT puzzels wij houden er van

We lossen het op

 • Meten is weten
 • Altijd eerst een inventarisatie
 • Flexibel, maar toch veilig
 • Het kan altijd slimmer en sneller
 • Oplossingen die echt wat opleveren

Gflex slim in ICT vak idioten

Vakidioten

 • Persoonlijk contact
 • Een vast contactpersoon
 • Volgt de laatste ontwikkelingen
 • Uitleg 'gewoon' in het Nederlands
 • Experts die met u mee denken

Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

Relevante nieuwsberichten

Microsoft 365 ICT oplossing
Trendwatching: Microsoft 365, het nieuwe kindje van Microsoft Bestanden, applicaties en beheer, allemaal centraal geregeld dankzij Microsoft 365.
cloudoplosingen van Gflex
Gflex | ICT advies: Agenda te vol? Ga efficiënter met uw tijd om dankzij Office 365 Business! Gflex slim in ICT heeft voor u vijf handige tips om efficiënter met uw tijd om te gaan.
Efficient werken met Microsoft MyAnalytics
Krijg inzicht in hoe efficiënt u werkt met Microsoft MyAnalytics Krijg inzicht in de tijd die u besteed aan afspraken en e-mail met Office 365
monitoring van uw systeem
Gflex kijkt naar de trends op het gebied van ICT en Telecom Van trends naar oplossingen, die klaar zijn voor de toekomst, zodat u er alles uit kunt halen wat er in zit.
bestanden overschreven back-up
Per ongeluk bestanden overschreven? Geen paniek, er is een back-up! Zo haalt u eenvoudig uw overschreven bestanden terug.
Hazeleger Kaas aan de Koningsbergerweg in Barneveld
VIDEO: Hazeleger Kaas kiest voor VoIP van Gflex! Vaste toestellen, DECT-toestellen, een app op de smartphone én software op de computer, allemaal binnen één systeem.
Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

Veelgestelde vragen

Is mijn IT-omgeving klaar voor Microft 365 Business?

Dat is een goede vraag. Een direct antwoord is er niet echt. Wel adviseren wij altijd een inventarisatie te doen. Zo brengt u op voorhand mogelijke knelpunten in kaart.

Hoe kan ik beginnen met Office 365 Business?

Voordat u kunt beginnen met Office 365 Business heeft u eerst licenties nodig. U kunt bij ons licenties afnemen, deze worden maandelijks gefactureerd. Klik hier voor het prijzenoverzicht.

Werkt Office 365 Business zonder internet?

Ja. Bij de Enterprise-licentie beschikt u over een geïnstalleerde versie van uw programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, zodat deze ook offline op uw apparaten beschikbaar zijn.

Werkt mijn bedrijfssoftware met Office 365 Business?

Als u uw bedrijfssoftware in de Cloud draait is de kans groot dat er al een koppeling is. Voor bedrijfssoftware die op een server draait is het antwoord; meten is weten.

Hoe betrouwbaar is Office 365 Business?

Zeer betrouwbaar. Alle diensten van Office 365 Business hebben een uptime-garantie van 99,9%. De servers van Microsoft staan binnen Europa en voldoen aan de richtlijnen van de AVG-wetgeving.

Kan ik ook offline bij mijn bestanden in OneDrive?

Ja. U kunt ook offline bij uw bestanden. Wijzigingen die u aanbrengt terwijl u offline bent worden later alsnog gesynchroniseerd en zijn dan ook zichtbaar voor anderen.

Is er een Office 365 Business demo-account?

Ja. Als u een demo-account wilt gebruiken dan kunt u deze hier aanvragen. U kunt dit account later omzetten in een volwaardig account zodat wijzigingen behouden blijven.

Kan ik zelf Office 365 Business installeren?

Ja, die mogelijkheid is er. Echter adviseren wij u te laten begeleiden door iemand die hier ervaring mee heeft. Gflex is gecertificeerd Microsoft-partner en heeft al meerdere bedrijven geholpen.

Moet ik een langdurig contract afsluiten?

Nee. U kunt uw abonnement maandelijks wijzigen of opzeggen. U betaald maandelijks naar gebruik en dus nooit te veel. Na het opzeggen blijven uw gegevens nog 90 dagen beperkt beschikbaar.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!