kraats kip voip isdn

Gflex en ReflexSystems zetten uw foodbedrijf op voorsprong!

Gflex helpt foodbedrijven meer uit ICT halen

Om als ICT-bedrijf een waardevolle systeembeheerder te zijn komen wij met een aantal slimme ICT-toepassingen voor de foodsector. En daarom werken wij vaak samen met een belangrijke speler in ‘uw’ branche: ReflexSystems.

Op deze pagina zoomen wij in op de mogelijkheden met ReflexSystems en hoe u de beste prestaties behaalt in combineert met de juiste ICT-systemen.

Direct iets vragen of aan de slag?

Ik wil contact over ReflexSystems.
Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

Hoe werken Gflex en ReflexSystems samen?

ReflexSystems en ‘Gflex, Slim in ICT’ veel ervaring bij elkaar

Zoals gezegd. Wij komen graag met slimme oplossingen voor de food-industrie. In deze branche komt u als producent, transporteur of verwerker al snel in aanraking met ReflexSystems. Wij dus ook.

Er zijn verschillende ‘Reflex-klanten’ waar wij als ‘systeembeheerder’ werken. Door de jaren is er een stevige samenwerking ontstaan die ervoor zorgt dat gebruikers met ReflexSystems extra veilige én slimme totaaloplossingen kunnen realiseren:

 1. Gflex kan de ICT-systemen leveren en past deze specifiek aan voor ReflexSystems om de beste resultaten te bereiken
 2. Gflex kan eventueel het pakket van ReflexSystems als een cloud-oplossing realiseren
 3. Gflex kent het systeem van binnen en buiten en heeft rechtstreekse lijntjes met ReflexSystems waardoor systeemsupport altijd goed samenwerkt (geen kastje naar de muur-situaties)
Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

ReflexSystems het bedrijf

Over ReflexSystems

ReflexSystems BV uit Almere ontstond halverwege de jaren ‘90 uit twee verschillende bedrijven. Het biedt bedrijven in de foodindustrie verschillende automatiseringsoplossingen. Het blinkt uit met haar softwarepakket Reflex 3000 en bijbehorende hardware componenten.

Het motto van ReflexSystems is: Easy. For Sure. Uitgangspunt hierbij is dat iedereen met haar systemen moet kunnen werken. Het bedrijf staat onder leiding van algemeen directeur Soufian Ouald l’Hadj en anticipeert op de dynamische ontwikkelingen in de foodindustrie. ReflexSystems volgt de praktijk, dat blijkt uit het continu door ontwikkelen van haar systemen met praktijkgerichte modules.

Gebruikers voorop

Het bedrijf onderhoudt echte banden met haar gebruikers, dat blijkt bijvoorbeeld uit de jaarlijkse goedbezochte gebruikersdag. Naast advies (consultancy) en implementatie voorziet het bedrijf in support en service. Met een team van meer dan 50 medewerkers staat het altijd klaar voor haar bedrijven in de foodindustrie.

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop.

En hoewel het bedrijf een totaaloplossing levert en niet afhankelijk is van derden, brengen wij de oplossingen van dit bedrijf graag onder de aandacht. Waarom? Daarover meer onderaan deze pagina!

 

Nu eerst meer over de systemen/oplossingen

Zij werken met ReflexSystems en Gflex

kraats kip voip isdn
Dasselaar Aziatische food groothandel
Asiatico Aziatische food groothandel
Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

ReflexSystems Software: Reflex 3000

Reflex 3000

Reflex 3000 is een compleet pakket voor vrijwel ieder bedrijf uit de foodindustrie waarin alle processen een plekje gekregen hebben. Door de modulaire opbouw kiest u zelf welke modules u nodig heeft. U kunt hierbij kiezen uit:

 • Inkoop
 • Verkoop
 • Productie
 • Voorraad
 • Analyses
 • Kwaliteit
 • Tracking & Tracing

Naast deze modules kunt een koppeling maken met externe programma’s zoals boekhoudpakketten, warehouse managementsystemen en machines.

Uiteindelijk is Reflex 3000 één van de meest bewezen softwarepakketten voor bedrijven in de food-industrie. Wij komen deze oplossing regelmatig tegen en spreken vaak tevreden gebruikers. Alle benodigde informatie over inkoop, verkoop, productie en voorraad zijn eenvoudig te verwerken of benaderen. Dit is ook dankzij de goede aanvullende hardware die het bedrijf doorontwikkeld heeft.

Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

ReflexSystems Software: Reflex internetbestel

ReflexSystems bidet met Reflex Internetbestel een prachtige oplossing om snel een eenvoudig een eigen webshop in te richten. Dus als u klanten rechtstreeks wilt laten bestellen via web of een app, dan is dit een uitstekend programma.

Naadloze orderafwerking

De order worden direct inzichtelijk in Reflex 3000. Alle artikelinformatie in Reflex 3000 staat altijd up to date in de webshop. Dit bespaart 100-den uren voor onderhoud en beheer. Daarnaast zorgt het dat uw webshop foutloos is.

Uitgebreide accounts

U geeft uw klanten direct inzicht in de orderstatus, overzicht van facturen en pakbonnen. Maar ook real-time inzicht in de orderafhandeling.

Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

ReflexSystems Software: Reflex Chauffeurs app

ReflexSystems Software: Reflex Chauffeurs app

ReflexSystems wil de bedrijven in de foodindustrie compleet ontzorgen. Daarom ontwikkelde het de chauffeurs app. Een logisch verlengstuk van de Reflex 3000 software dat chauffeurs in staat stelt om effectiever te werken onderweg.

Waar snelheid en efficiëntie het meest onder druk staan, namelijk bij de aflevering, biedt dit programma veel uitkomsten.

De app helpt chauffeurs onderweg de aflevering op orde te houden. Actuele status van afleveringen en routes worden real-time bijgewerkt. De leveringen, emballage en retouren worden direct verwerkt in Reflex 3000. Afleverbonnen worden digitaal ondertekend. Alle benodigde productinformatie is altijd bij de hand.

Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

ReflexSystems en foodproof hardware

ReflexSystems is zelf verschillende hardware componenten gaan maken. Dit komt omdat apparatuur foodproof moet zijn. Denk daarbij aan weerstand tegen lage temperaturen, vochtige omgevingen, waterbestendigheid, etc. Reflex garandeert hiermee een betrouwbare kringloop van programma’s tot bijpassende hardware. Voor bedrijven in de foodindustrie is dit onmisbaar in de dagelijkse operatie.

De hardware van ReflexSystems voldoet waar nodig aan de vereisten van de norm IP65. Dit is een norm voor waterdichtheid van apparatuur.

Voor verschillende toepassingen is het raadzaam om de hardware van ReflexSystems af te nemen zodat u zeker weet dat uw processen op de beste manier ondersteunt worden

Welke hardware kunt u van ReflexSystems zelf afnemen?

 • Registratieterminals
 • Weegsystemen
 • Scanners
 • Labelprinters

 

Maar daar heeft u natuurlijk nog geen complete ICT-omgeving mee draaien. U heeft servers, netwerkinrichting, cybersecurity-protectie, (hosted)-VoIP, WiFI, DECT, mobiele abonnementen, etc. etc. Daarom is dus de koppeling met een ICT-partij die ReflexSystems goed kent van groot belang.

Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

Wat vindt Gflex van ReflexSystems?

Wilt u aan de slag?

Gflex helpt bij het inrichten. Neem contact op!

Contact opnemen
Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

Waarom Gflex?

Dit kunt u verwachten:

Werken zonder problemen met uw computer

Zorgeloos

 • 24/7 bereikbaar
 • Support op afstand
 • Anders komen we gewoon langs
 • Recht is recht, krom is krom
 • Geen kleine lettertjes of contracten

ICT puzzels wij houden er van

We lossen het op

 • Meten is weten
 • Altijd eerst een inventarisatie
 • Flexibel, maar toch veilig
 • Het kan altijd slimmer en sneller
 • Oplossingen die echt wat opleveren

Gflex slim in ICT vak idioten

Vakidioten

 • Persoonlijk contact
 • Een vast contactpersoon
 • Volgt de laatste ontwikkelingen
 • Uitleg 'gewoon' in het Nederlands
 • Experts die met u mee denken

ICT spreekuur bij Gflex

Een keertje sparren?

Ziet u processen die slimmer of efficiënter kunnen, maar weet u niet hoe? Wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Maak een afspraak!
Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

Vraag het de specialist

Gerwin is onze food-specialist en staat u graag te woord

ICT inventarisatie scan, weet waar u staat met uw ICT omgeving

Inventarisatiecan

Weet u niet waar u moet beginnen? Wij helpen u graag met een inventarisatiescan.

Bel mij terug
Gflex Slim in ICT - de oplossing voor uw computer en of netwerk problemen

Relevante nieuwsberichten

Microsoft 365 ICT oplossing
Trendwatching: Microsoft 365, het nieuwe kindje van Microsoft Bestanden, applicaties en beheer, allemaal centraal geregeld dankzij Microsoft 365.
cloudoplosingen van Gflex
Gflex | ICT advies: Agenda te vol? Ga efficiënter met uw tijd om dankzij Office 365 Business! Gflex slim in ICT heeft voor u vijf handige tips om efficiënter met uw tijd om te gaan.
Efficient werken met Microsoft MyAnalytics
Krijg inzicht in hoe efficiënt u werkt met Microsoft MyAnalytics Krijg inzicht in de tijd die u besteed aan afspraken en e-mail met Office 365
monitoring van uw systeem
Gflex kijkt naar de trends op het gebied van ICT en Telecom Van trends naar oplossingen, die klaar zijn voor de toekomst, zodat u er alles uit kunt halen wat er in zit.
bestanden overschreven back-up
Per ongeluk bestanden overschreven? Geen paniek, er is een back-up! Zo haalt u eenvoudig uw overschreven bestanden terug.
Hazeleger Kaas aan de Koningsbergerweg in Barneveld
VIDEO: Hazeleger Kaas kiest voor VoIP van Gflex! Vaste toestellen, DECT-toestellen, een app op de smartphone én software op de computer, allemaal binnen één systeem.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!