Reparatie

Is uw computer defect, maar is uw computer nog maar een paar jaar oud? U hoeft niet direct te denken aan een nieuwe computer. Mogelijk is het vervangen van één onderdeel voldoende om uw computer weer jaren vooruit te laten gaan.
Gflex maakt altijd eerst een indicatie, voordat wij met de reparatie aan de slag gaan. Hierdoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Gflex repareert…

Gflex repareert onder andere:

 

Reparatie of nieuw?

Gflex overweegt samen met u altijd een aantal belangrijke punten als het gaat om reparatie. Zo proberen wij voor u een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding te bieden. Ook voor lange termijn. Denk bijvoorbeeld aan:

Voorbeeld 1: Nieuwe hardware kan goedkoop zijn, maar als er een nieuwe installatie moet worden gedaan, zitten er veel kosten in arbeid. Als u hier 200 euro aan kwijt bent, maar de computer na een jaar weer problemen geeft, is het een dure investering.

Voorbeeld 2: De snelheid van de computer wordt door veel factoren bepaald. Wanneer de computer weinig geheugen bevat, maar andere specificaties wel in orde zijn, kan het uitbreiden van het geheugen een goede en goedkope investering zijn.

Voorbeeld 3: Als uw computer 6 jaar oud is en gerepareerd kan worden voor een klein bedrag, maar daarna nog steeds zeer langzaam zijn. In dergelijke gevallen gaan wij graag met u om de tafel om te kijken naar uw wensen en gaan opzoek naar een computer die bij u past.

Harde schijf vervangen

Is uw harde schijf defect? Of wilt u graag overstappen op een SSD (extra snelle schijf)? Dan moeten de gegevens overgezet worden. Gflex levert bij de vervanging van de harde schijf naast een nieuwe installatie, ook een computer die werk-klaar is en waarbij de gegevens overgezet zijn. Denk bijvoorbeeld aan uw e-mail, foto’s, video’s en programma’s.

Graag te weten komen wat Gflex voor u kan betekenen op het gebied van Reparatie?
Neem contact op met gflex! U kunt mij bereiken op 0341 – 491527 of door te mailen naar info@gflex.nl.

Neem contact op