Laptops

Demo laptops Gflex

Demo laptops Gflex

Bent u opzoek naar een laptop? U heeft vast al bepaalde wensen in gedachten zoals grootte, gewicht en misschien merk. Maar in hoeverre heeft u nagedacht over snelheid? Wilt u een laptop die net snel genoeg is om mee te werken? Dan zal door nieuwe software en updates uw laptop mogelijk over een jaar al sloom zijn.

U denkt dan in eerste instantie een gunstige laptop te kopen, maar helaas komen veel mensen achteraf voor verrassingen te staan. Bij de aanschaf is het belangrijk te letten op een goede verhouding van de verschillende componenten die de snelheid bepalen. Dit zijn bijvoorbeeld de harde schijf, het geheugen en de processor.

Advies voor uw laptop

Gflex adviseert u graag bij het kopen van een laptop. Wij denken met u mee en adviseren waar nodig. Op die manier helpen wij u met het vinden van een laptop die bij u past en die een goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Daarbij houdt Gflex ook rekening met hoe lang de laptop mee gaat.

Schone laptop

Naast verkoop van de laptop, helpt Gflex u ook na de verkoop en levering graag verder. Wist u dat er standaard veel overbodige software op de laptop wordt geplaatst? Gflex kan deze software voor u verwijderen en belangrijke programma’s, bijvoorbeeld om PDF bestanden te bekijken voor u installeren.

Wat biedt Gflex nog meer?

  • Laptop aansluiten op WiFi
  • Laptop beveiligen met virusscanner
  • Onderhoud & reparatie
  • Gegevens overzetten
  • Installatie aan huis
  • Vrijblijvend advies
  • Printer verbinden met uw laptop

Wilt u graag meer informatie? Kom gerust eens langs bij ons kantoor / servicedesk!

Graag te weten komen wat Gflex voor u kan betekenen op het gebied van Laptops?
Neem contact op met gflex! U kunt mij bereiken op 0341 – 491527 of door te mailen naar info@gflex.nl.

Neem contact op