Computers

Wat biedt Gflex?

Gflex heeft diverse demo computers, maar gaat graag met u in gesprek voor een computer die bij u past.

Gflex heeft diverse demo computers, maar gaat graag met u in gesprek voor een computer die bij u past.

Gflex Computers en Netwerken is een Full Service IT bedrijf voor bedrijven. Hierbij kijken wij bij iedereen naar zijn wensen en adviseren waar nodig.
Gflex biedt hoge kwaliteit computers die een lange levensduur hebben en niet (te) traag zijn. Met een computer van Gflex heeft u daarom langer plezier.

Meer dan computers

Naast verkoop van computers, biedt Gflex diverse diensten waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de computer. Wij kunnen overbodige programma’s, die door de fabrikant worden meegeleverd, verwijderen. Ook kunnen wij belangrijke programma’s of software die u graag wilt gebruiken voor u installeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Office of een (betrouwbare) virusscanner.

Waarom Gflex?

Naast verkoop, helpt Gflex u graag op weg met het gebruik van de computer. Wij verwijderen overbodige programma’s, installeren belangrijke programma’s.

Gflex is gevestigd in Putten en Nijkerk. Kom gerust eens langs!

Opschoning & onderhoud

Naast het installeren van uw computer, helpt Gflex u zodra er problemen optreden. Wij kunnen meekijken op afstand indien u vragen heeft. Is uw computer door de loop van de tijd trager geworden? Wij kunnen uw computer opschonen waardoor u voor een klein bedrag weer een tijd vooruit kunt.

Een computer moet in balans zijn

Veel computeraanbieders stunten met een groot computergeheugen. Wanneer een computer veel geheugenopslag heeft, maar een langzame schijf dan is de computer of laptop traag. Hier schiet u niets mee op. Daarom is het belangrijk dat alle onderdelen op elkaar afgestemd zijn.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een nieuwe computer? Wilt u weten wat voor uw situatie het beste is? Gflex geeft u graag vrijblijvend meer informatie.

Graag te weten komen wat Gflex voor u kan betekenen op het gebied van Computers?
Neem contact op met gflex! U kunt mij bereiken op 0341 – 491527 of door te mailen naar info@gflex.nl.

Neem contact op