Private Cloud

Heeft u alleen uw bestanden in de cloud? Of wilt u liever volledig in de cloud werken? Al uw personeel gebruik laten maken van één (computer)systeem en bestanden en software centraal op 1 systeem? Het is mogelijk met de Cloud Server die Gflex biedt.

Wat is Cloud Server?

Bedrijven hebben veel software en veel computers in het bedrijf. Op alle computer staat software waaraan licenties zijn gekoppeld. Daarnaast staan op allerlei computers bestanden, die gedeeld worden via mail, Dropbox, Google Drive, USBSticks en noem maar op. Dit gebeurt vaak meer dan u denkt.

Stelt u voor dat al deze gebruikers via een beveiligde verbinding inloggen op één omgeving. In deze omgeving heeft iedereen zijn eigen interface, maar maakt iedereen gebruik van dezelfde programma’s. Ook bestanden zijn zo ingedeeld dat iedereen er bij kan, maar bijvoorbeeld de het boekhoudpakket alleen voor de administratie groep beschikbaar is.

Verschil Cloud Data

Gflex biedt naast de Private Cloud Server, ook de mogelijkheid om alleen uw bestanden in de cloud te plaatsen. Hieronder staat kort het verschil tussen deze twee oplossingen benoemd.

Voor ieder bedrijf is een bepaalde situatie interessant. Gflex adviseert u graag over de mogelijkheden en denkt met u mee over een oplossing die bij uw wensen en eisen past.

Eigen server

Heeft u een bedrijf met circa 10 medewerkers of meer? Dan kan het investeren in een eigen server interessant zijn. Het plaatsen van een eigen server kost veel geld, maar kan op den duur veel geld besparen in vergelijking met de Cloud Server. Gflex helpt u persoonlijk bij het kiezen van een oplossing die bij u past. Wilt u graag meer informatie? U kunt ons bereiken op 0341-491527

Graag te weten komen wat Gflex voor u kan betekenen op het gebied van Private Cloud?
Neem contact op met gflex! U kunt mij bereiken op 0341 – 491527 of door te mailen naar info@gflex.nl.

Neem contact op