Cloud data

Uw bestanden graag in de cloud? Gflex biedt cloud oplossingen voor bedrijven. Als u op zoek bent naar een oplossing voor het opslaan van uw gegevens in de cloud, zijn er een aantal punten die het afwegen waard zijn, voordat u overgaat tot een oplossing.

Voordelen Cloud Data

  • Uw data overal bereikbaar
  • Al uw data gesynchroniseerd
  • Bestanden makkelijk delen
  • Versie beheer voor documenten
  • Zowel online als offline werken
  • Snelle bestandsoverdracht / synchronisatie

Veilige verbindingen

Om te voorkomen dat uw data wordt onderschept, encrypt (codeert) Gflex alle data. Op het moment dat een hacker ‘over de lijn meeluistert’, zal hij niets kunnen halen uit deze data. Van deze encryptie merkt u in principe niets. Uw data staat bij Gflex dus zeer veilig.

Versie beheer

Met Gflex Cloud Data heeft u de beschikking over slimme ingebouwde revisies. Maakt u een keer een wijziging, maar denkt u achteraf, dat wil ik graag ongedaan maken? U kunt een oudere versie makkelijk terugzetten.

Verschil gratis cloud oplossing

Er zijn veel oplossingen die ‘ongeveer’ hetzelfde bieden als Gflex Cloud Data. Zo is Dropbox een zeer bekende cloud oplossing voor het opslaan van documenten. Ook Google Drive is te vergelijken met Gflex Cloud Data. De gratis diensten die deze partijen bieden, hebben het nadeel dat de snelheid van dataoverdracht zeer traag is. Op het moment dat u veel bestanden wilt uploaden, is uw computer al snel een dag aan het synchroniseren. Gflex biedt stabiele en snelle cloud oplossingen. Ideaal voor bedrijven die hun gegevens en bestanden beter bereikbaar willen hebben.

Volledig in de cloud?

Wilt u liever volledig in de cloud werken? Bekijk de Private Cloud Server. Al uw programma’s staan in de cloud. U werkt met heel uw bedrijf dus in de cloud.

Graag te weten komen wat Gflex voor u kan betekenen op het gebied van Cloud data?
Neem contact op met gflex! U kunt mij bereiken op 0341 – 491527 of door te mailen naar info@gflex.nl.

Neem contact op