Terzet | Private Cloud

Terzet is een bureau voor arbeidsgeschiktheidsvraagstukken. Terzet stelt zich ten doel de balans in de driehoek mens-werk-inkomen voort te zetten of te herstellen door deskundig, kwalitatief en onafhankelijk onze diensten te verlenen. Terzet werkt voor bedrijven, ministeries, rechtbanken, advocaten en letselschadespecialisten.

De vraag

Terzet was al enige op zoek naar een goede IT partner in de buurt van Nijkerk, met een laagdrempelige benadering maar een hoogwaardige kwaliteit. Aangezien Terzet vrijwel altijd werkt met privacygevoelige informatie, was een betrouwbare (ISO gecertificeerde) IT partner van groot belang.

 

De oplossing

We zijn eerst met Terzet in gesprek gegaan. Het eerste contact was direct, snel en persoonlijk. Dit gaf Terzet veel vertrouwen. We hebben samen gekeken naar waar ze nu stonden en wat de knelpunten waren. Ook hebben we gekeken naar waar Terzet heen wilde groeien en hoe we dat konden realiseren, We hebben Terzet twee opties gegeven; een server op locatie of de Private Cloud. Terzet heeft gekozen voor het laatste, uiteraard met de nieuwste software van Microsoft en Office.

Het resultaat

“Gflex is helder, snel, persoonlijk en professioneel. Geen vraag is te gek en ze zijn transparant over de werkwijze, kosten en dienstverlening. Kleine aandachtspunten die altijd voorkomen bij een overstap worden zoveel als mogelijk direct aangepakt. Daarnaast doen ze altijd een stapje extra in de dienstverlening.” Terzet is er op meerdere fronten sterk op vooruit gegaan in vergelijking met de vorige leverancier. De omgeving van Terzet is up-to-date en snel – en dat tegen een zeer redelijke prijs.

'Gflex is helder, snel, persoonlijk en professioneel. Geen vraag is te gek en ze zijn transparant over de werkwijze, kosten en dienstverlening.'

Amber Denekamp

'Professionaliteit en betrouwbaarheid zijn voor ons belangrijke speerpunten, we zijn blij dat ook Terzet dit kan waarderen.'

Gerwin Eersen

Begrijpt u uw huidige
ICT’er niet goed?

Keertje koffie drinken?

Een prijswinnende
oplossing nodig?

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!