Saunadrome uit Putten interview met Daan

SaunaDrôme Putten over de Private Cloud, het gemak, van ICT in de Cloud stabieler dan ooit

De SaunaDrôme Putten is bij veel mensen een begrip. Ondanks dat het een authentiek bedrijf zijn ze steeds meer afhankelijk van een goede ICT-omgeving. Vandaar ook hun vraag; hoe gaan we ons voorbereiden op het snel veranderende ICT-landschap? En welke oplossing past daarbij? Zo zijn we uitgekomen bij de Private Cloud van Gflex.

Webhosting

De vraag

De SaunaDrôme had een verouderde ICT-omgeving met onder andere machines die nog op Windows 7 draaiden. Dit begon zijn tol te eisen, medewerkers klaagde over traagheid en steeds meer machines hadden onderhoud nodig. Omdat ICT ook binnen de SaunaDrôme een belangrijke rol speelt, wilden ze graag klaar zijn voor de toekomst met een flexibele en onderhoudsvrije oplossing waar hun Sauna-software centraal staat, maar iedereen toch een eigen omgeving heeft qua e-mail en documenten.

De oplossing

We hebben goed gekeken naar wat de wensen waren, in combinatie met hun softwarepakket was Private Cloud een toekomstbestendige oplossing. De e-mail hebben we verhuisd van een verouderde POP-omgeving naar Office 365. Alle Windows-machines hebben we vervangen voor ‘domme dozen’. Dit zijn nagenoeg onderhoudsvrije Mini-PC’s die enkel verbinding maken met de Private Cloud. Door goed te kijken naar de rechte en rollen heeft iedereen een omgeving gekregen die afgestemd is op zijn of haar behoeften, maar waar samenwerken centraal staat.

Het resultaat

Saunadrome uit Putten interview met Daan

"In het huidige geweld moeten we gewoon mee gaan op het gebied van ICT, Gflex begeleidt ons daarbij"

Daan Borkus

Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

"De relatie met de SaunaDrôme is heel close en intens, dat zorgt ervoor dat we mooie dingen bereiken"

Gerwin Eersen

koffie

Begrijpt u uw huidige
ICT’er niet goed?

Keertje koffie drinken?
prijs

Een prijswinnende
oplossing nodig?

oplossing

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Vergelijkbare cases:

monitoring van ICT diensten
Five City Spa | Monitoring Five City Spa wil zeker weten dat een klant nooit geconfronteerd wordt met een falend systeem. Monitoring speelt daarin een essentiële rol.
Ben van Bethanie, blij met de ICT voor hun bedrijf
Bethanië Ede | Security Manager Facilitaire Dienst, Ben van Gils; “Een paar jaar geleden zijn we gehackt, de schrik zat er goed in."
Online werkplek gflex nijkerk bakkerij looijengoed
Bakkerij van Looijengoed | Private cloud Wij gingen op zoek naar manieren om veiliger en sneller op meerdere locaties te kunnen werken. Een online werkplek is daarvoor de juiste toepassing.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!