Sauna Drôme | Webhosting

Sauna Drôme, gevestigd op de Veluwe, staat bekend als de meest authentieke sauna van Nederland. Voor velen is het een begrip en dé plek om compleet tot rust te komen.

De vraag

Toerisme en wellness spelen op de Veluwe een grote rol. Daarom wil Sauna Drôme door middel van Webhosting online goed gevonden worden en optimaal bereikbaar zijn.

 

De oplossing

Voor Sauna Drôme en Beauty Drôme hosten en beheren we meer dan vijftien websites. We voeren regelmatig wijzigingen door, zodat de website up-to-date blijft. Hiervoor berekenen we, heel overzichtelijk, een vast bedrag per maand.

 

Het resultaat van Webhosting

Sauna Drôme is altijd online. Het bedrijf heeft geen omkijken naar randzaken en staat altijd voor klanten klaar.

 

‘Dankzij Gflex is onze website up-to-date en kunnen gasten ons via verschillende domeinnamen goed vinden. Op de website bieden we een online reserveringssysteem en belangrijke informatie over onze voorzieningen.’

Bart

‘Webhosting lijkt een standaard dienst, maar bij Sauna Drôme tonen we aan dat het voor de bedrijfsvoering cruciaal is om een goede hostingpartij te hebben.’

Michael

Begrijpt u uw huidige
ICT’er niet goed?

Keertje koffie drinken?

Een prijswinnende
oplossing nodig?

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Vergelijkbare cases:

De Blokhut | Webhosting Online bereikbaarheid is cruciaal in de branche van de Blokhut. Dat regelen wij!
Inkstation | Internetverbindingen Inkstation beschikt over zes verschillende inktstations. Deze inktstations staan met elkaar in verbinding dankzij internet van Gflex en hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week internet nodig om optimaal te kunnen functioneren.
Hazeleger Kaas | Monitoring Hazeleger Kaas wilde meer grip op ICT om zo de kwaliteit en voortgang van processen te waarborgen.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!