Office 365 voor Pro6 managers

PRO6 managers | Office 365 Business

PRO6 managers is een ambitieuze organisatie voor integraal projectmanagement en advies in de bouw. De organisatie is holacratisch georganiseerd dus ‘purpose driven’. De purpose van PRO6 managers is: “Samen Beter Bouwen”. PRO6 managers biedt opdrachtgevers diensten aan in de sectoren utiliteitsbouw, infrastructuur en industrie.

Office 365 laptops laptop hardware ict veiligheid

De vraag

PRO6 Managers kwam met een doelgerichte vraag: hoe kunnen we onze projectmanagers effectief en veilig ondersteunen bij hun werkzaamheden?

 

De oplossing

De projectmanagers werken nu op laptops die we hebben voorzien van Office 365 Business waar zij gebruik maken van de Office-pakketten, Exchange, OneDrive en PowerBi. We hebben de migratie begeleid en ervoor gezorgd dat alles zonder problemen verliep.

 

Het resultaat met Office 365

PRO6 managers beschikt nu over een flexibele cloudoplossing waarbij eenvoudig gebruikers toegevoegd of verwijderd kunnen worden. Zodat de medewerkers snel, makkelijk en veilig kunnen werken met de juiste tools.

 

cloudoplosingen van Gflex

‘We zagen best op tegen de migratie van onze Exchange-omgeving. Gelukkig viel het mee: binnen een dag waren we overgestapt.’

Camiel de Vries

Roelof, Senior ICT beheerder bij Gflex slim in ICT

‘Bij het doornemen van de offerte hebben we duidelijk uitgelegd welke oplossing wij voor ogen hadden. Dit gaf PRO6 managers het vertrouwen om met ons in zee te gaan.’

Roelof

Ga efficiënter om met uw tijd dankzij Office 365!

Lees hier het artikel!
prijs

Een prijswinnende
oplossing nodig?

oplossing

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!