Internet of things bij van de Bunt

Horeca Groothandel Nico van de Bunt | Systeembeheer

Nico van de Bunt runt een poeliersbedrijf en een horeca groothandel in Nijkerkerveen. Snelheid, versheid en een goede orderafhandeling staan centraal bij dit groeiende bedrijf.

De vraag

Toen wij voor het eerst bij het bedrijf binnenkwamen, stond er in een klein kantoor één computer. We kregen voornamelijk simpele servicevragen die we snel en adequaat verhielpen.

 

De oplossing

Waar veel anderen niet warmlopen voor een klant van dit formaat, waren wij er als de kippen bij. Inmiddels zijn we zeven jaar verder en is het bedrijf voorzien van een volwaardige server, een telefoniesysteem en zes computers met een compleet branchepakket.

 

Het resultaat van Systeembeheer

Horeca Groothandel Nico van de Bunt weet waar zij op kunnen rekenen. Wanneer er iets moet worden opgelost dan staan we er. Punt. De relatie met Gflex is gebaseerd op vertrouwen en best bijzonder. Zij geven ons de ruimte om fouten te maken waar we samen van kunnen leren.

 

Gflex - slimme ICT oplossingen en ICT uitdagingen

‘Gflex staat qua leveranciers steevast op de eerste plaats.’

Marco van de Bunt

Patrick

‘Ondanks dat we klein zijn begonnen, gebeuren er nu grootse dingen op het gebied van ICT.’

Patrick

koffie

Begrijpt u uw huidige
ICT’er niet goed?

Keertje koffie drinken?
prijs

Een prijswinnende
oplossing nodig?

oplossing

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Vergelijkbare cases:

Online werkplek gflex nijkerk bakkerij looijengoed
Bakkerij van Looijengoed | Private cloud Wij gingen op zoek naar manieren om veiliger en sneller op meerdere locaties te kunnen werken. Een online werkplek is daarvoor de juiste toepassing.
back-up voor klanten in de foodsector
Asiatico / Kingfish | Back-up Bij Asiatico worden veel orders verwerkt. Het bedrijf wilde zeker weten dat het daarbij altijd kan terugvallen op de meest recente back-up.
Computer oplossingen voor Hazeleger Kaas
Hazeleger Kaas | Systeembeheer Hazeleger Kaas vroeg ons om een oplossing. Het systeem was namelijk traag en storingsgevoelig. Goed systeembeheer was hierin essentieel.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!