Molpoly Benelux | VOIP

Molpoly Benelux is een internationale handelsonderneming die zich richt op het leveren van kunststof granulaten. Het bedrijf begeeft zich in een dynamische markt met bijbehorende uitdagingen.

De vraag

Molpoly wilde de oude ISDN-telefooncentrale vervangen en beter bereikbaar zijn.

 

De oplossing

We hebben Molpoly geholpen bij de migratie naar Voice over IP. Alle medewerkers beschikken op hun werkplek over een mooi, nieuw toestel, inclusief headset en software van myPBX. Klanten die bellen, worden begroet in meerdere talen. Ze doorlopen eerst een keuzemenu, zodat ze direct de juiste persoon binnen Molpoly aan de lijn krijgen.

Het resultaat

Molpoly is beter bereikbaar, klanten hoeven minder lang te wachten en medewerkers besparen tijd.

‘Aan het begin was het werken met VoIP best even wennen. Maar nu we alles snappen, merken we dat we veel efficiënter omgaan met telefonie.’

Molpoly Benelux

‘Er gaat niets boven Duitse kwaliteit!’

Caspar

Begrijpt u uw huidige
ICT’er niet goed?

Keertje koffie drinken?

Een prijswinnende
oplossing nodig?

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Vergelijkbare cases:

Hazeleger Kaas | VOIP Dankzij VoIP van Gflex zijn de twee locaties van Hazeleger Kaas aan elkaar verbonden met hetzelfde telefoniesysteem, maar dat niet alleen!
Horeca Groothandel Nico van de Bunt | Internet of things Hoe dit bedrijf nu beter grip heeft op de prestaties van zijn koelingen met Internet of Things.
BacBuro | Private cloud Het Bacteriologisch Adviesburo had veel ICT-problemen. Het besloot dat het roer om moest. De Private Cloud was de juiste richting.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!