Inkstation | Internetverbindingen

Inkstation is een inktstation met een breed assortiment dat snel levert. Het bedrijf heeft inktstations op maar liefst zes locaties in Nederland.

De vraag

Inkstation beschikt over zes verschillende inktstations. Deze inktstations staan met elkaar in verbinding en hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week internet nodig om optimaal te kunnen functioneren.

De oplossing

We hebben op meerdere plekken glasvezel-, VDSL- en ADSL-verbindingen aangelegd. Volgende stap is het werken met 4G-routers. Valt de verbinding weg, dan kan het bedrijf altijd terugvallen op 4G-internet via simkaarten van data-abonnementen.

Het resultaat met Internet

Dankzij snel internet biedt Inkstation snelheid, zekerheid en een goede service.

‘Als de winkels offline zijn, wordt er geen geld verdiend. Het is fijn dat we ons hier geen zorgen over hoeven te maken.’

Cor Wander

‘We vinden het leuk om met Inkstation te sparren over nieuwe oplossingen.’

Nick

Begrijpt u uw huidige
ICT’er niet goed?

Keertje koffie drinken?

Een prijswinnende
oplossing nodig?

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Vergelijkbare cases:

J.C. van Wijk / Koping Flora | Internetverbindingen Via de winkels komen zowel offline als online bestellingen binnen en bij de veilig worden op afstand inkopen gedaan. Daarvoor heeft J.C. van Wijk snel en betrouwbaar internet nodig. Glasvezel biedt snelheid en betrouwbaarheid.
Horeca Groothandel Nico van de Bunt | Internet of things Hoe dit bedrijf nu beter grip heeft op de prestaties van zijn koelingen met Internet of Things.
Hazeleger Kaas | Monitoring Hazeleger Kaas wilde meer grip op ICT om zo de kwaliteit en voortgang van processen te waarborgen.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!