I&S Vastgoed | Hardware

I&S Vastgoed richt zich vanuit Putten op de exclusieve vastgoedmarkt.

De vraag

I&S Vastgoed had een printer nodig. Het liefst een grote jongen die wat aan kan. Kortom: een printer die goed past bij het gebruik van het bedrijf.

De oplossing

We adviseerden I&S Vastgoed om een printer van Triumph Adler aan te schaffen. Trumph Adler, bekend van de motorfietsen en typemachines, levert robuuste printers die geschikt zijn voor grote bedrijven die veel printen.

Het resultaat

Als reseller van Triumph Adler zijn we blij dat we I&S Vastgoed een goede oplossingen hebben kunnen bieden. Het bedrijf is nu verzekerd van mooie, snelle prints en heeft geen omkijken meer naar service en onderhoud. Belangrijk, want een niet-werkende printer kan soms tot flinke ergernis leiden!

‘Gflex is voor ons totaalleverancier op het gebied van ICT. We zijn dan ook blij dat we voor de aanschaf en het onderhoud van onze printer bij de mannen terechtkunnen.’

Stefan Rozendaal

‘Met vier man een printer naar binnen tillen geeft toch een kick!’

Nick

Begrijpt u uw huidige
ICT’er niet goed?

Keertje koffie drinken?

Een prijswinnende
oplossing nodig?

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Vergelijkbare cases:

PRO6 managers | Hardware Soms is een vraag even simpel als logisch: PRO6 managers wil altijd en overal kunnen werken, met supersnelle hardware.
Molpoly Benelux | VOIP Molpoly wilde de oude ISDN-telefooncentrale vervangen en beter bereikbaar zijn door middel van VoIP.
De Blokhut | Webhosting Online bereikbaarheid is cruciaal in de branche van de Blokhut. Dat regelen wij!

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!