Computer oplossingen voor Hazeleger Kaas

Hazeleger Kaas | ICT-advies

Hazeleger Kaas is opgericht in 1922 en gespecialiseerd in het snijden en verpakken van kaas. Het bedrijf werkt voor veel bekende kaasmerken. Snelheid, flexibiliteit, innovatie en duurzaamheid vormen de belangrijkste kernwaarden.

grip op ict voip oplossing telefonie

De vraag

Hazeleger Kaas wilde advies over telefonie. Samen hebben we de wensen geïnventariseerd, zodat we op basis daarvan een goed advies konden geven.

De oplossing

Bij Hazeleger Kaas wordt nu gebeld via DECT en via een app op smartphones. Gecombineerd met handige collaboration-software op de computer beschikt het bedrijf nu over veel meer dan alleen een telefonieoplossing.

 

Het resultaat

De oplossing heeft bijgedragen aan een verbetering van het bedrijfsproces. Medewerkers kunnen overal samenwerken en eenvoudig bestanden delen, waardoor ze minder tijd verspillen. Daarnaast zijn ze beter bereikbaar.

 

grip op ict voip oplossing telefonie systeembeheer

‘Dankzij het passende advies van Gflex wisten we vooraf wat we konden verwachten op het gebied van functionaliteiten en kosten. Dat was erg prettig.’

Herwin

Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

‘Met meerdere klanten in de foodsector was deze opdracht een mooie toevoeging aan ons klantenportfolio.’

Gerwin

koffie

Begrijpt u uw huidige
ICT’er niet goed?

Keertje koffie drinken?
prijs

Een prijswinnende
oplossing nodig?

oplossing

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Vergelijkbare cases:

Van de Bunt, Gflex is de nr 1 leverancier voor ons!
Horeca Groothandel Nico van de Bunt | Internet of things Hoe dit bedrijf nu beter grip heeft op de prestaties van zijn koelingen met Internet of Things.
Computer oplossingen voor Hazeleger Kaas
Hazeleger Kaas | Monitoring Hazeleger Kaas wilde meer grip op ICT om zo de kwaliteit en voortgang van processen te waarborgen.
Private Cloud voor Bacteriologisch advies buro uit Ermelo
BacBuro | Private cloud Het Bacteriologisch Adviesburo had veel ICT-problemen. Het besloot dat het roer om moest. De Private Cloud was de juiste richting.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!