Hazeleger Kaas | Monitoring

Hazeleger Kaas is opgericht in 1922 en gespecialiseerd in het snijden en verpakken van kaas. Het bedrijf werkt voor veel bekende kaasmerken. Snelheid, flexibiliteit, innovatie en duurzaamheid vormen de belangrijkste kernwaarden.

De vraag

Hazeleger Kaas wilde meer grip op ICT om zo de kwaliteit en voortgang van processen te waarborgen.

De oplossing

We monitoren de ICT-omgeving, zodat we problemen snel kunnen signaleren en oplossen. Dit doen we vaak zelfs zonder dat ze daar bij Hazeleger Kaas iets van merken. Met dit correctief en preventief onderhoud dragen we bij aan een stabiele ICT-omgeving.

Het resultaat

Hazeleger Kaas bespaart veel tijd en geld, omdat ICT-problemen in een vroeg stadium worden opgelost. Dit is iets wat veel klanten vaak niet verwachten van een dienst als monitoring.

‘Gflex zorgt ervoor dat alles op de achtergrond goed blijft draaien. Dat geeft een veilig gevoel.’

Herwin

‘Het is een mooie uitdaging om problemen elke keer weer voor te zijn.’

Caspar

Begrijpt u uw huidige
ICT’er niet goed?

Keertje koffie drinken?

Een prijswinnende
oplossing nodig?

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Vergelijkbare cases:

Horeca Groothandel Nico van de Bunt | Internet of things Hoe dit bedrijf nu beter grip heeft op de prestaties van zijn koelingen met Internet of Things.
PRO6 managers | ICT Security Bij PRO6 managers wordt veel gewerkt met gevoelige data. En dat moet goed beveiligd zijn. ICT Veiligheid is daarom zeer belangrijk.
J.C. van Wijk / Koping Flora | Internetverbindingen Via de winkels komen zowel offline als online bestellingen binnen en bij de veilig worden op afstand inkopen gedaan. Daarvoor heeft J.C. van Wijk snel en betrouwbaar internet nodig. Glasvezel biedt snelheid en betrouwbaarheid.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!