Fortezza | ICT-Security

Fortezza is gespecialiseerd in beveiliging. Het bedrijf werkt voor onder meer particulieren, bedrijven, kantoren, winkels, zorginstellingen en musea.

De vraag

Als bedrijf in de bouwkundige beveiligingsbranche heeft Fortezza dagelijks met security te maken. Het bedrijf weet alles over de beveiliging van huizen en gebouwen, maar laat het online deel liever aan ons over. Wij hebben op onze beurt Fortezza gevraagd ons pand te beveiligen met sloten en toegangscontroles.

De oplossing

We hebben de online omgeving van Fortezza beveiligd met virusscanners, RMM en websitecertificaten. Ook beheren we de Salto System Servers.

Het resultaat van ICT Security

De online omgeving van Fortezza is goed beschermd tegen inbrekers.

‘Gflex draagt net als wij uit dat veiligheid belangrijk is. Daarom zijn we blij dat we met elkaar doorgroeien.’

Stefan de Haas

‘Vanaf de start hebben we Fortezza zien groeien. We zijn inmiddels goed op elkaar ingespeeld.’

Patrick

Begrijpt u uw huidige
ICT’er niet goed?

Keertje koffie drinken?

Een prijswinnende
oplossing nodig?

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Vergelijkbare cases:

PRO6 managers | ICT Security Bij PRO6 managers wordt veel gewerkt met gevoelige data. En dat moet goed beveiligd zijn. ICT Veiligheid is daarom zeer belangrijk.
Inkstation | Internetverbindingen Inkstation beschikt over zes verschillende inktstations. Deze inktstations staan met elkaar in verbinding dankzij internet van Gflex en hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week internet nodig om optimaal te kunnen functioneren.
Bakkerij van Looijengoed | Private cloud Wij gingen op zoek naar manieren om veiliger en sneller op meerdere locaties te kunnen werken. Een online werkplek is daarvoor de juiste toepassing.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!