Five City Spa | Monitoring

Five City Spa omvat alles wat te maken heeft met een gezonde levensstijl. Denk aan massages en gezichtsbehandelingen op het hoogste niveau voor maximale ontspanning en rust. Precies wat een mens nodig heeft vandaag de dag!

De vraag

Five City Spa wil zeker weten dat een klant nooit geconfronteerd wordt met een falend systeem. “Hoe kunnen we dit garanderen?”, was de vraag.

De oplossing

Bij Five City Spa monitoren we 24/7 de internet en de VPN-lijnen om ervoor te zorgen dat de reserveringen altijd binnenkomen en mensen kunnen inchecken.

Het resultaat van Monitoring

Er heeft nog nooit een klant voor een dichte deur gestaan. Five City Spa levert op alle fronten 100% klanttevredenheid; dat is goud waard!

Dankzij de slimme controle van Gflex kunnen onze gasten feilloos gebruik maken van ons innovatieve systeem.

Five City Spa

We zijn erg trots dat we tot op de dag vandaag nog niet hebben hoeven ingrijpen!

Caspar

Begrijpt u uw huidige
ICT’er niet goed?

Keertje koffie drinken?

Een prijswinnende
oplossing nodig?

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Vergelijkbare cases:

SaunaDrôme Putten | Private Cloud Vijf minuten geen computers, dan is Londen in last. De Private Cloud biedt ons stabiliteit.
Hazeleger Kaas | Monitoring Hazeleger Kaas wilde meer grip op ICT om zo de kwaliteit en voortgang van processen te waarborgen.
Fortezza | ICT-Security Een beveiligingsbedrijf dat aan ons vraagt door middel van Security de ICT-omgeving te beveiligen; een hele eer!

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!