VoIP Internet VDSL-verbinding ADSL glasvezel telefonie

Depeche Clothing | VDSL-verbinding

Vaak wordt er niet bij nagedacht, maar óók een kledingzaak is afhankelijk van zaken zoals telefonie en internet. Depeche Clothing is een kledingzaak in Ermelo voor zowel dames en heren die sinds 1997 bestaat. Naast de vestiging aan de Stationststraat is er ook de winkel aan de Enk; Fridays. Bij het openen van de nieuwe winkel is er eens goed gekeken naar de ICT en de bijkomende zaken zoals telefonie en een VDSL-verbinding.

Depeche uit Ermelo logo

De vraag

Er was behoefte aan één aanspreekpunt voor belangrijke zaken zoals de ICT en kassasysteem. In het verleden waren veel zaken bij verschillende leveranciers geregeld. Dit schepte veel onduidelijkheid, niet alleen in wie nou verantwoordelijk was, maar ook met de kosten. Omdat veel zaken toch met elkaar in verbinding staan, krijg je losse verschillende facturen, waardoor het overzicht verloren ging.

De oplossing

Er is in het begin goed gekeken naar wat er nou allemaal nodig was om een stabiele én slimme oplossing te verwezenlijken. Alle diensten worden door ons geleverd. Het doel hierin was dat het gewoon moest draaien en als er toch wat aan de hand is, dan is één belletje genoeg. Op beide locaties is gekozen voor een snelle VDSL-verbinding. Over deze VDSL-verbinding lopen de telefonie, het netwerk van Depeche én het gastennetwerk. Er zijn goede en snelle computers neergezet voor de kassasystemen, documenten en e-mail.

Het resultaat

Omdat er één aanspreek punt is en is gekozen voor goede en stabiele hardware hoeft er niet te worden nagedacht over een doemscenario. Dit creëert veel rust, stabiliteit en bevordert de continuïteit. Dankzij de stabiele VDSL-verbinding en telefoonlijn is Depeche goed bereikbaar voor zijn klanten. Alles wat nodig is wordt snel afgehandeld met volgens de klant een goede en klantgerichte service.

HJ voor VoIP shoot in Ermelo

“De service en diensten van Gflex zijn vertrouwd en goed verzorgd”

H-J Schreurs

Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

"Ook hier hebben we een mouw aan weten te passen"

Gerwin Eersen

koffie

Begrijpt u uw huidige
ICT’er niet goed?

Keertje koffie drinken?
prijs

Een prijswinnende
oplossing nodig?

oplossing

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!