Fotos voor klanten dankzij eenvoudig ICT systeem

De Blokhut | Webhosting regio Putten

De Blokhut organiseert allerlei activiteiten in de regio. Ook vormt het de perfecte uitvalsbasis voor feesten. De Blokhut is thuis in gezelligheid en regelt alles van A tot Z.

De vraag

Online bereikbaarheid is cruciaal in deze branche. De Blokhut wil de garantie dat een klant 24/7 een vlekkeloze ervaring op de website heeft.

De oplossing

We zorgen ervoor dat de websites optimaal bereikbaar is en de content up-to-date blijft. Inmiddels hosten we meer dan tien verschillende domeinnamen voor de Blokhut.

Het resultaat

Er is nooit een vuiltje aan de lucht. Belangrijk, zeker in het hoogseizoen. De website is eenvoudig te vinden en werkt goed. Bovendien bieden we vanuit onze eigen backoffice professionele service.

Wifi voor op het terras of de presentatie ruimte met meerdere apparaten

‘Waar we ooit begonnen met een basiswebsite, beschikken we nu over een uniek zoekfilter waarmee gasten hun ideale activiteit kunnen samenstellen.’

Bep Eersen

Michael, office manager bij Gflex slim in ICT

‘We komen graag nog een keer buggy-rijden!’

Michael

koffie

Begrijpt u uw huidige
ICT’er niet goed?

Keertje koffie drinken?
prijs

Een prijswinnende
oplossing nodig?

oplossing

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Vergelijkbare cases:

Private Cloud voor Bacteriologisch advies buro uit Ermelo
BacBuro | Private cloud Het Bacteriologisch Adviesburo had veel ICT-problemen. Het besloot dat het roer om moest. De Private Cloud was de juiste richting.
back-up voor klanten in de foodsector
Asiatico / Kingfish | Back-up Bij Asiatico worden veel orders verwerkt. Het bedrijf wilde zeker weten dat het daarbij altijd kan terugvallen op de meest recente back-up.
Molpoly pand voor VoIP telefonie centrale
Molpoly Benelux | VOIP Molpoly wilde de oude ISDN-telefooncentrale vervangen en beter bereikbaar zijn door middel van VoIP.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!