Bakkerij van Looijengoed | Private cloud

Al sinds 2005 behoort Bakkerij van Looijengoed tot onze trouwe klantenkring. Door de jaren heen zijn we met elkaar meegegroeid. Het leuke is dat iedereen in de regio de kwaliteit van de bakkerij kent. In de buurt? Zeker even wat halen!

De vraag

Op verzoek van Bakkerij van Looijengoed gingen we op zoek naar manieren om veilig en snel op meerdere locaties te kunnen werken.

De oplossing

We begonnen met het beheer van één enkele computer en hebben inmiddels een complete Private Cloud geïmplementeerd. Daarnaast beschikt de bakkerij over een webcatalogus met bakkersrecepten.

Het resultaat met Online Werkplek

Bakkerij van Looijengoed werkt efficiënt en veilig over meerdere locaties.

‘De mannen staan altijd voor ons klaar. Daarom hebben we alles op het gebied van ICT bij Gflex ondergebracht.’

Bakkerij van Looijengoed

‘Van één computer naar volwaardige ICT-leverancier. Deze samenwerking illustreert de groei die wij in de afgelopen jaren hebben doorgemaakt.’

Nick

Begrijpt u uw huidige
ICT’er niet goed?

Keertje koffie drinken?

Een prijswinnende
oplossing nodig?

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Vergelijkbare cases:

BacBuro | Private cloud Het Bacteriologisch Adviesburo had veel ICT-problemen. Het besloot dat het roer om moest. De Private Cloud was de juiste richting.
PRO6 managers | Office 365 Business Hoe kunnen we onze medewerkers effectief en veilig ondersteunen met bijbehorende software? Office 365 helpt daarbij.
Fortezza | ICT-Security Een beveiligingsbedrijf dat aan ons vraagt door middel van Security de ICT-omgeving te beveiligen; een hele eer!

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!