Private Cloud voor Bacteriologisch advies buro uit Ermelo

BacBuro | Private cloud

Het Bacteriologisch Adviesburo houdt zich bezig met voedselveiligheid. De medewerkers onderzoeken, analyseren en geven advies.

De vraag

Het Bacteriologisch Adviesburo had veel ICT-problemen, wat tot frustraties leidde. Vraag was of wij alles weer op orde konden brengen.

De oplossing

In de afgelopen tien jaar hebben we de gehele ICT-omgeving systematisch vervangen, waardoor de problemen verleden tijd zijn. Sinds anderhalf jaar heeft het Bacteriologisch Adviesburo ervoor gekozen om niet meer te investeren in hardware, maar in de Private Cloud. Dit had onder meer te maken met veiligheidseisen. Dat wij ISO-27001 gecertificeerd zijn, was voor hen een belangrijke voorwaarde.

Het resultaat van Private Cloud

Het Bacteriologisch Adviesburo werkt waar het wil werken, en dat altijd veilig en snel.

Private Cloud server door Gflex in de foodvalley

‘Op het moment dat het eigenlijk niet slechter kon, is het Gflex gelukt om alle problemen op te lossen.’

Frits Varkevisser

Patrick

‘Wanneer een klant ons uitdaagt om verder te gaan waar de rest blijft staan, weten we dat het qua samenwerking goed zit.’

Patrick

koffie

Begrijpt u uw huidige
ICT’er niet goed?

Keertje koffie drinken?
prijs

Een prijswinnende
oplossing nodig?

oplossing

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Vergelijkbare cases:

back-up voor klanten in de foodsector
Asiatico / Kingfish | Back-up Bij Asiatico worden veel orders verwerkt. Het bedrijf wilde zeker weten dat het daarbij altijd kan terugvallen op de meest recente back-up.
Makelaar zonder printer bestaat niet
I&S Vastgoed | Hardware Printer van Triumph Adler helpt I&S Vastgoed snel en duurzaam te printen Een printer van Triumph Adler is een grote jongen. I&S Vastgoed had een printer die goed past bij het gebruik van het bedrijf. Het liefst een grote jongen, dan moet je deze hebben zeiden wij!
Van de Bunt, Gflex is de nr 1 leverancier voor ons!
Horeca Groothandel Nico van de Bunt | Internet of things Hoe dit bedrijf nu beter grip heeft op de prestaties van zijn koelingen met Internet of Things.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!