BacBuro | Private cloud

Het Bacteriologisch Adviesburo houdt zich bezig met voedselveiligheid. De medewerkers onderzoeken, analyseren en geven advies.

De vraag

Het Bacteriologisch Adviesburo had veel ICT-problemen, wat tot frustraties leidde. Vraag was of wij alles weer op orde konden brengen.

De oplossing

In de afgelopen tien jaar hebben we de gehele ICT-omgeving systematisch vervangen, waardoor de problemen verleden tijd zijn. Sinds anderhalf jaar heeft het Bacteriologisch Adviesburo ervoor gekozen om niet meer te investeren in hardware, maar in de Private Cloud. Dit had onder meer te maken met veiligheidseisen. Dat wij ISO-27001 gecertificeerd zijn, was voor hen een belangrijke voorwaarde.

Het resultaat van Private Cloud

Het Bacteriologisch Adviesburo werkt waar het wil werken, en dat altijd veilig en snel.

‘Op het moment dat het eigenlijk niet slechter kon, is het Gflex gelukt om alle problemen op te lossen.’

Frits Varkevisser

‘Wanneer een klant ons uitdaagt om verder te gaan waar de rest blijft staan, weten we dat het qua samenwerking goed zit.’

Patrick

Begrijpt u uw huidige
ICT’er niet goed?

Keertje koffie drinken?

Een prijswinnende
oplossing nodig?

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Vergelijkbare cases:

Asiatico / Kingfish | Back-up Bij Asiatico worden veel orders verwerkt. Het bedrijf wilde zeker weten dat het daarbij altijd kan terugvallen op de meest recente back-up.
I&S Vastgoed | Hardware Een printer van Triumph Adler is een grote jongen. I&S Vastgoed had een printer die goed past bij het gebruik van het bedrijf. Het liefst een grote jongen, dan moet je deze hebben zeiden wij!
Horeca Groothandel Nico van de Bunt | Internet of things Hoe dit bedrijf nu beter grip heeft op de prestaties van zijn koelingen met Internet of Things.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!