Asiatico / Kingfish | Back-up

Asiatico is een groothandel met een uitgebreid assortiment Aziatische voedselwaren. Het bedrijf streeft naar een optimale orderafhandeling.

De vraag

Bij Asiatico worden veel orders verwerkt. Het bedrijf wilde zeker weten dat het daarbij altijd kan terugvallen op de meest recente data.

De oplossing

Om het uur maken we een back-up van de data, zodat er bij problemen zo min mogelijk gegevens verloren gaan. Daarnaast draait er een unieke hoge-beschikbaarheidsoplossing, waarbij om de vijftien minuten een back-up van de complete serveromgeving wordt gemaakt.

Het resultaat van Back-up

Asiatico heeft zekerheid. De data is altijd beschikbaar. Grote kans dat de back-upservice bij problemen zijn waarde zal bewijzen!

‘Dankzij Gflex beschikken we over een snelle, maar vooral betrouwbare ICT-omgeving. Zelfs ’s nachts wordt de telefoon direct opgenomen. Dat hebben we nog niet eerder meegemaakt.’

Evert Geurtsen

‘Al zijn we niet de grootste ICT-partij, we bieden veel flexibiliteit en groeien mee waar dat nodig is.’

Patrick

Begrijpt u uw huidige
ICT’er niet goed?

Keertje koffie drinken?

Een prijswinnende
oplossing nodig?

Blijf op de hoogte van
slimme oplossingen

Vergelijkbare cases:

Bakkerij van Looijengoed | Private cloud Wij gingen op zoek naar manieren om veiliger en sneller op meerdere locaties te kunnen werken. Een online werkplek is daarvoor de juiste toepassing.
PRO6 managers | ICT Security Bij PRO6 managers wordt veel gewerkt met gevoelige data. En dat moet goed beveiligd zijn. ICT Veiligheid is daarom zeer belangrijk.
Five City Spa | Monitoring Five City Spa wil zeker weten dat een klant nooit geconfronteerd wordt met een falend systeem. Monitoring speelt daarin een essentiële rol.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!