Een ICT'er die snel uit de startblokken komt?

Breednet: dataverbindingen waar u van op aan kunt

Snelle dataverbindingen voor bedrijven in de regio.

Voor een hardwerkende ondernemer is er niets zo belangrijk als een snelle, werkende en betrouwbare dataverbinding. Dankzij Breednet zijn al honderden bedrijven in de regio verbonden met het netwerk. Dankzij deze schaalvergroting kan Gflex betrouwbaar, zakelijk glasvezel leveren tegen concurrerende tarieven. Waar hoor ik u denken? Dit kan gerealiseerd worden op alle bedrijventerreinen van Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Zeewolde en Lelystad.

Dit open netwerk biedt voordelen voor álle gebruikers, de prijzen zijn scherp en dankzij de levering van Gflex blijft de kwaliteit van de dienstverlening op een hoog niveau. Zoals u van ons gewend bent.

 

Interesse? Vul dan het onderstaande contactformulier in!

   

  Ontmoet Gflex – slim in ict

   

  Gflex bestaat uit een club vakidioten die graag uit de startblokken komt. Gevestigd in Nijkerk, in het midden van het land, werken we elke dag met zo’n twintig IT’ers aan slimme oplossingen die ook écht werken. Zoals betrouwbare dataverbindingen via Breednet. En daar zijn we heel trots op.

  Zeg je Gflex, dan zeg je ‘no-nonsense aanpak’ en ‘afspraak is afspraak’. Daar staan we voor. Snelheid, veiligheid en stabiliteit zijn drie andere speerpunten die we elke dag hoog houden . We onderscheiden ons door onze snelle service en een systemen in de Nederlandse taal op te leveren. Wat? Ja, u leest het goed. Onze oplossingen zijn pas slimme oplossingen, als u ze ook begrijpt. We praten niet in eentjes en nulletjes maar in klinkklare, heldere taal. Wel zo prettig, toch?

   

  Tips, tricks & updates via de mail.

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief!